enesayazmoom 20+3 olduk dün geçmeyen baş ağrım vardı tansiyona yordum. Bugün sabahtan uyandığım da sapsarı akinti vardı kilodumda karnım ağrıyor biraz da sancim var 😔😔
Vera09 enesayazmoom burdan yapabileceğimiz bişey yok enfeksiyon olabilir bence bi sağlık ocağında tahlil verin
enesayazmoom suscarparimm yavrum düşünüyorum da eşim çalışıyor acil bakmıyor kadın doğum hastanesi de bana uzak. Kendi doktoruma da ulaşamıyorum
enesayazmoom Vera09 Allah kahretsin sağlık ocağını idrar tahlili yapmıyor lar acil bakmıyor kadin doğuma yönlendiriyor
Esra33-34 enesayazmoom devlet hastanesının aciline gittim hamıleyım yanma akıntı var idrarımda dedım ve normal nöbetcı doktor baktı idrar testu yaptı enfeksiyon cıkınca ilaç yazdı bakıyolar normalde.
Busenurrr97 Acil nasıl bakmaz ya kadın doğum acil ne için var o halde mecbur bakmak zorundalar ve şu doktora ulaşamama işine gıcık oluyorum ya ama durma bu acile gittik kesinlikle
enesayazmoom Busenurrr97 acil in kadın doğum u yok alikahyaya yönlendiriyor orası da uzak şuan da yani taksi tutsam 100 150 TL falan yazar çok para değil de doktorun ameliyatı varmış bugün Sağlık ocağına indim idrar tahlili yapmıyor lar kocamı beklemem aksama kadar ölmez sem