AyFatma Bayanlar sıcak havalar hamilelikte sizi nasıl zorluyor. Nefes darlığı,hareket kısıtlaması vs neler yaşıyorsunuz
4cocukannesi AyFatma uyumakta güçlük çekiyorum sıcaktan . Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum çıkınca da eve kendimi atıp atlet don geziyorum evde 😅
kuzucumoglum AyFatma vala haftam daha erken ama uyku namına birşey kalmadı sıcaktan yanıyorum bir yerden kalkıyorum diğer tarafa devriliyorum🥴
Gzuysal Ayaklarım davul gibi acccayip ödem var Allah yardımcımız olsun her dk kafamı soguk suya sokuyorum 🤣
Sleepless_Mother AyFatma dün saçlarımı bile kestirdim o kadar ki bunaldım anlatamam 3 senedir makas vurmamistim ama napim artık onları bile taşıyacak gücüm yok oğlum bı yandan hamilelik bı yandan sıcaktan sürekli bunaliyirum başım dönüyor 😢 32+1 deyiz bizde
yaasemin AyFatma oturduğun yerde terliyorum hiç terlemeyen ben evimin her yeri açık estiği halde ter basıyor 😪
AyFatma Haticebrck21 Haticebrck21 aynen öyle yemek içmekte eziyet gibi geliyor 30 haftalık olduk ama kilo veriyorum yiyemediğim için. Zaten mutfağa girip yemek yapasım hiç yok. Evdekiler bol bol kahvaltı yapıyorlar😅
Derya5555 Haticebrck21 ben de sizin gibiyim ne olacak böyle bi de doğudayım aşşşıırı sıcak hiç esmiyor kalkıp ev işlerimi bile yapamıyorum :((((
Haticebrck21 AyFatma ben 11 haftalık oldum. Bastan beri herşeyden tiksindigim için zaten yemiyorum da yapmıyorum da kaynanam yapıyor sürekli elim Ayağım yanıyor hiçbir şey etki etmiyor çok sıkıldm sıcaklardan
Gny18 AyFatma sabah kalktım fazla sıcak bastırmadan temizlik yapayım dedim çok şukur bitti ama bende bittim. Şuan nefes alamıyorum iki hamileliğim de yaza denk geldi ama tekil bebekte 1 kere of demedim şimdi bi supur sil yapıyorum nefes alamıyorum.
Canpolat AyFatma 36.haftada klima hiç kapanmıyor 🙈nefes nefese ve dışarı çıkmak istememe 🙈 zaten ağırlaştım eğilince midem eziliyor 🤦🏼♀️
AyFatma Canpolat şafak az desenize Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına 🤲
Canpolat AyFatma amin inşallah canım benim darısı herkesin başına inşallah 🤲🏻😘🌹Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım ♥️