Merveee34 Ebrar18 Pendik Halil Mesut ..instagramdan bakabilirsiniz . Ben çok memnun kalmıştım.güncel fiyatı bilemiyorum . Geçen sene 550₺ vermiştim
tolbetulll Ebrar18 Ebrar18 Pendik’te değil ama Caddebostan’da Zeki bey var bende 1 hafta sonra kadar gidicem inşallah . Çevremdeki çok kişi memnun
_ozlmm Ebrar18 bende dr Halil mesutu öneriyorum mayıs ayında 650 TL ye yaptırmıştım Temmuz dan sonra zam gelmiş olabilir eğer giderseniz randevu alırken fiyatı da sorun ☺️
Hbpxhbpx tolbetulll ben 3 gün önce gittim . Alanında gerçekten çok profesyonel . Her detayını tek tek anlatıyor . Seri ve pratik . Kesinlikle Zeki beyi bende herkese öneririm
Ebrar18 Hep erkek doktorlar mı var 🙄🙄 kadın doktor arıyorum aslında . Keşke bu işleri kadınlarımıza bıraksalar birazda
Mucizemiz-Uraz Ebrar18 ne alaka kadın doktorlara bıraksalar, siz araştırsanız zaten kadın doktor bulursunuz . Pendik diyince herkes o semtte iyi olan dokturu yazmış . Bi doktorun her zaman iyi ve tecrübeli olması önemli.
Gulce12 Ebrar18 neden erkek doktor yiyecek mi çok ilginç iyi olsun seni bilgilendirsin mutlu bir şekilde ayrıl yeter kadın şartmı anlamadım önce sağlık ❤️
MeriHera Ebrar18 Pendik medipolde takipliyim kendi doktorum oranın perinatoloji uzmanın önermişti ama benim gideceğim hafta sakatlığı sebebiyle hizmet vermiyordu doktor bende bağdat caddesinde Dr zeki şahinoğluna gitti ve memnun kaldım. Fiyatı o zaman nakit 750 kk 800 TL idi
rabia333 Pendik’le ilgili soru gelince sanki yan komşum gibi hissediyorum güzel oluyo 😀😀 ben yüzyıla Murat beye gitmiştim sevmemiştim ama başka bilmiyorum
Naz777 Ebrar18 Pendik Halil Mesut çok iyidir. Fiyat arayıp sorarsanız size bilgi veriyorlar memnun kalırsınız her sorunuzu cevaplar
Zynpmeva Ebrar18 sabahtan beri araştırıyorum dedikleri gibi bi Halil Mesut var od a 900 olmuş. İlk gebeliğimde ona gitmiştim çok iyiydi
TeoMom Ebrar18 Öncelikle bu işin kadını erkeği olmaz sağlıktan bahsediyoruz Emsey hastanesinde haftaya yaptıracağım Oya hanım 1000 lira ücreti var
Sedefatlas Ebrar18 Kurtköy Ersoy Hastanesi 1 saat durdum neredeyse 700 TL ben çok memnun kaldım eğer giderseniz perinatoloji doktoruna diye randevu alın