yyssmmnn Merhaba arkdaslar ikili test sonucu. Suan netten öğrendım henuz doktor ile görüşemedim ama iki sonuc var 1. Free beta hcg sonucu 19,22 2.PAPP-A sonucu 2,90 bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmsınızz cok merak ettım
yyssmmnn Hımm anladım benı endişelendiren şu 2,90 o ense kalınlıgımı acaba 😞 2,5 yuksek olunca sıkıntı diyorlar ya
Deletedmom434 yyssmmnn bunlar kan testi sonucu ense ve burun ölçümleri ultrasondan yapılıyor.. korkmayın hiç😊 bu değerler ‘mom’ değerler adı altında çevrilerek değerlendiriliyor.. bu da sonuç kağıdınızda yazıyor😊
yyssmmnn Kan vermeden once doktor olcum yaptı ama bana sadece boyunu soyledı 11+6 dı ogun rahatsızlndım bayıldım kontrol amaclı gttgımdede yaptrmak istiyorsan yapalım dedı bende tmm dedım boyu 5,5 cm dedı ama ense klıngını o anda bırsey demedı bana of ınsan strese gırıyor netten baktım sadece o yazdıgım sonuclar var baska brsey yazmıyor
yyssmmnn İnşallah ben en ıyısı sonucu hastaneden alıyım eger baska seyler varsa evımın karsında hastane gidip alıyım doktora gostermeden alıcagım kağıtlarda açık açık yazar mı benım anlıcagım dilde