Nsrn1 elifdiyebiri17 biz eşimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için bu benim en duygusal tecrübelerimden biriydi. Bir sabah işe gidecektim testi yaptım pozitif olduğunu gördüm ve hemen eşimi görüntülü aradım telefonu açtı ve yüzümdeki aptal ifadeden anladı hemen 😂 test mi yaptın dedi hiçbir şey söylemeden direkt testi gösterdim ve aynı aptal surat ifadesi eşimde oluştu ve hemen iznini ayarlayıp yanıma geldi 😄 ortalama 11.haftada falan ailelere söyledik biraz beklemek istedik bebeğimiz tutunsun istedik 😊
Lito hayallliiim malesef var böyleleri Allah kaplerindekini onlara yaşatsın beni kıskanan okadar insan olduki hayırlı olsun bile demediler sanki hamile oldumu bilmiyormusgibi yaptılar
Adakiz44 Gmskbr hayır geçmedim awm de felan da hala geçmiyorum zaten geçmeyince direk anlayıp kaç haftalık diye sordular 🥰 awm de de hiç bişey demiyolar
AngryBirds elifdiyebiri17 20. Haftalık olduk bugün henüz aileler dahil kimse bilmiyor. Detaylı usgden sonra söylemeyi düşünüyoruz ailelere ☺️ ilk bebeğimizi erken doğum ile 26 haftalıkken kaybettiğimiz için ve insanların gereksiz beni gerdiği için saklamak istedik.
teacherozlem AngryBirds Allah bir daha yaşatmasın neden kaybettiniz 26 haftalık eğer anlatmak istemezseniz kusura bakmayın
Ballkusum_33 AngryBirds sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. bunda önlem aldınız mı peki? Birde diğeri rahim ağzınız ne kadara düştü nasıl fark ettiniz
elifdiyebiri17 SeymaYasar aa instagramdan benimle mesajlardan paylaşabilirsiniz kullanıcı adım aynı 😍😍
SeymaYasar elifdiyebiri17 bulamıyorum maalesef seni tiktok kullanıyor musun orada paylaştım dün akşam
elifdiyebiri17 eftelya_ser gerçekten bilerekten dört beş kişiye söylemedim nazarı çok tesirli olan kişiler
aryadamla Eşim, annem ve babam test yaptığım gün öğrendiler😂 pek saklayamam heyecanımı annemle çift çizgiyi görür görmez paylaştım😂 eşimin ailesine de kan testi yaptırdıktan sonra duyurduk. Onun dışındaki herkes 3 ayı geçince öğrendi 😊
Sabiaa elifdiyebiri17 ilk hamileliğimde evlendikten 1 ay sonra gebe kalmıştım. Ve hemen herkese söylemiştik. Oha çüş vs. Diyen oldu hem utandım hem tuhaf karşıladım ve ne yazıkki bebeğimi karnımda 5 aylıkken birden bire kaybettim. Kesinlikle nazardan olduğunu düşünüyorum ben. Birkaç ay sonra oğluma hamile kaldım. Ve tam 16. Haftasına kadar kimseye söylemedim sadece annem ve kayınvalidemler biliyordu onlara da tembihlemiştik zaten. 4 aylık olunca söylemeye başladık bu sefer de millet doğuma giderken söyleseydiniz bari diye laf yaptı. Biz mi nazar değdik diye. Zaten haber yayılınca bebeğimde birtakım sorunlar çıktı. Tabi Benim de aklım. Neyseki sağsağlim doğdu. Şimdi tekrar gebeyim 8+3🥰şimdi yine annemlerin haberi var başka kimsenin yok. Ve yine 3-4 ayını doldurmadan söylemek istemiyorum. Benim ince çizğim. Nazara çok inanıyorum. Hem benim hamile olmam onlar için ne kadar önemli olabilir herkes kendi işine baksın.demi sonuçta. 😎
elifdiyebiri17 Sabiaa benim hamile olduğumu bilerek söylemediğim kesim kesinnn nazarı değeceğini düşündüğüm kişiler 🤭 nazar haktır vardır zaten. O yüzden sakınmak gerek bazı kişilerden size de sorunsuz sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum 🫶🏻
Lizbonn hayallliiim Evet 16-17 yani şöyle annemiz babamız biliyordu etraf bilmiyor tabi onda da telefon açıp asla demem ne zaman denk gelirsek evet hamileyim der geçer giderim😂