MeriHera Sehrbnon122 fazla mı kilo aldın canım ben ileri haftadayım benim yeni yeni oluyor öyle ağrılarım tabi tek gebelik benimki. Haftan küçük çünkü
Gul47 Sehrbnon122 10 defaysa sukret😅😅sandalye koymuşum tuvaletin orya odadan tuvalete nefesim gidiyor belim sızlıyor 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum abartisiz en fazla taş çatlasın 10 dakikada bir
Ebbruc Sehrbnon122 ya dün bende pıt pıt bişeyler hissettim karnımda ama ne olduğunu çözemedim , kuzenimde bebektir dedi ama bunun için erken gibi bilemedim
Sehrbnon122 MeriHera galiba öyle canım 20 haftada doktorum bebeklerin her birinin 460 gram oldugunu söyledi yani tek gebeliklere göre gayet güzel yüksek dedi 3 hafta olacak doktora gitmedim demek ağır geliyor ikisi dediğin gibi ondan ağrıyor
Sehrbnon122 TTtutku kuzum senin kasık ağrın normal 10 haftaya kadar o iğne batması bebek yerleşiyor ondan 😘🥰
Ozgul45 Sehrbnon122 Sehrbnon122 merhaba Bende 24 haftalık ikizlere hamileyim aynı sıkıntı bendede var ayağa kalkarken bile zor kalkıyorum aşağı direk ağrı vuruyor
Ozgul45 Evet idrar yolu enfeksiyonu var mış Bende bide böbrek genişlemesi doktor onunla alakalı dedi bana ama bilmiyorum
Mehmets Gzdfth95 Doktorunuz gün verdi acaba Benim eşim şuan 35+1 oldu ya 16 ağustos da yada 24 agustos ta doğum olur demişti Doktor ikizler beklerse 24 agustos u bekleriz demişti
Gzdfth95 Mehmets banada 29 Ağustos dendi yani eğer sancım olmaz bi aksilik olmazsa 29 Ağustos oda 37+2 oluyo