Lionmother Gamzedefnem İnşallah canım. Olamamak çok kötü söktürücü de içmek istemiyorum geç döllenme olaylarını okudukça
Arirang Gamzedefnem Yumurtlamadan 12 gün sonra belli oluyor kanda. Varsa da yoksa da yarın anlaşılır inşallaj
Gamzedefnem Arirang ay inşallah son bir test kaldı onu da yarın yapıyım cikmassa da gidiyim tahlil veriyim
Arirang Gamzedefnem İnşallah vardır canım. İdrar testinde belli olmayabilir. Onun için erken. Kanda olur
Lionmother Gamzedefnem Normalde 28 günde bir adet oluyorum 12-17 günleri arasında yumurtluyodum ama bu ay takip etmedim hiç bilmiyorum açıkçası. Döngümün 36. Günündeyim 🤦🏻♀️ Hatta adet olacağım ilk iki gün yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu
Gamzedefnem Lionmother Bende bu ay iki kez Yumurtlama oldu başta gebelik sandım ovulasyonla ogrenenlerde var ya sonra siliklesti yumurtlamaymis değerlendirdik benim çok karışık birşey oldu bu ay
Lionmother Gamzedefnem yumurtlama gününden itibaren 12-17 günü arası test yap canım o zaman çıkabilir testte
Serhat34 Gamzedefnem aynı valla ikilemde kaldım adetim düzenli hep 7 gün oluyorum en son temmuz un 4 dünde adet oldum işte 7 gün adetim gecikti 5 sinde yaptim negatif o yüzden yapamıyorum test korkuyorum ama bnm kesin geç döllenme olmuştur
Serhat34 Gamzedefnem kokuyorum cnm bnm iki kızım var biri 3 yaşında biri de 2 yas ikiside ec döllenme oldu geç öğrendim inşallah hamileyimdir mide bulantısı var şuan ve tansiyonum düşüyor burada 22 yaşındayım ismim Hatice memnun oldum seninle tanıştığıma 🙂
Gamzedefnem Serhat34 maşallah canım rabbim ikisinede saglikli uzun ömürler versin ne güzel iki kız benimde 5 yaşında kızım kardeş istiyoruz ona nasipse inşallah olsun diye uğraşıyoruz bakalım bende memnun oldum bende Gamze canim