Kleopatra- 180720 Burda var. Ama ben yemek sepetinden sipariş ediyorum genelde yada eşime söylüyorum o alıp geliyor. İşin kötü tarafı tanesi 4 lira. 1 lira olan midye şuan 4 lira insanın yerken boğazında kalıyor kız 😂🌸
Mrv_mlk 180720 salam sosis sucuk ve en fenası Türk kahvesii kendimi Türk kahvesi içmeden ve toz halinde yemeden dusunemıuorum adeta bagımlısıyım
180720 Gulkpsz amaaan kız hissediyorum diye kaynanama falan bir ton laf soktum hayırlısı olsun tabi de 😂😂😂
Mrv_mlk 180720 valla 15 senedir bende huy nerdeyse :( küçükken arkadaşlarım nesquik atardı süte ben türk kahvesi 😅
Vicibici 180720 Cips ve sucuk sadece. Çikolata diyenler bi daha düşünün çikolata zararlı olabilir mi? İnsanı mutlu eden şey nasıl zararlı olur afiyetle yiyorum ve zararlı kategorisinde değil 😹
180720 Vicibici kendimi kandırırken ben asllllaaaa glikoz kullanmıyorlar çikolata bal ve kakao karışımıdır aksini iddia eden gıda mühendisidir….. 😂😂😂😂
Vicibici 180720 bence de 😂 mutluluk hormonu salgılıyo diyolar küçücük çikolata kadar mutlu edemeyenler var asıl onlar sağlığa zararlı 😂
180720 Beyza1616_ bende hiç yemem jelibon normalde de yemem ama aklıma soktunuz bak alcam yicem bugün 😂😂