Adiz Efeaselveannesi ben almıştım ama hamile oldgumu bilmeden kullandım çok güzel bir ürün tavsiye ederim inşallah doğumdan sonra olur da kullanırım 😊
Efeaselveannesi AlmiraAnnesi korse bugün elime ulaştı tavsiye ediyorum gerçekten çok güzel geldi baya toparlar ben şuan 80 kiloyum doğumuma 2 hafta kaldı xl beden aldım bilgin olsun resim atıcaktım ama nerden atıldığını bilmiyorum 😟
Pembebulutt Efeaselveannesi foruma girerken sol taraftaki yerden gir resim yükle yazıyor oraya tıkla canım yada Google’dan mutlu resim yaz çıkan ilk linke tıkla ☺️
AlmiraAnnesi Efeaselveannesi doğumdan sonra xl büyük olmaz mı acaba ya teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinde benimde az kaldı doğuma almam gerekiyor artık
Efeaselveannesi AlmiraAnnesi bende öyke düşündüm ama hemen düşmez kilolar diye düşündüm normal ama büyük değil diyer türkü çok dar olur galiba
Efeaselveannesi AlmiraAnnesi bende 20 kilo aldım 62 kiloyla hamile kaldım sordum alırken xl beden önerdiler
Adiz Efeaselveannesi 3 4 günlük kullanma şansım oldu çok güzel toparlıyor göbek kısmı çok güzel tutuyor kalmıyor ben çok beğendim yinede karar sizin 🥰
Efeaselveannesi Adiz sezeryan sonrasımı kullandınız acaba normal doğummu ben sezeryan sonrası kullanıcam