Misey Oğlumda et aseriyordum resmen seftaliyi kilo kilo yiyordum 2.ye hamileyim şimdi ise et kokusuna dahi gelemiyorum en sevdiğim şey tatlı çikolata gbi şeylerdi hiç yiyemiyorum cinsiyete kız dedi doktorum birde oğlumda saç uzamam oldu dökülme durdu kızımda ise yüzümde sivilcelenme ve saç dökülme artti
Gfs Mommylife bir erkek bebek bekleyen anne olarak kişiden kişiye belirtiler değişiyo ben rahat Bi hamilelik geçirdim ilk 3 ay sürekli uyudum hafif mide bulantısı yaşadım. Hep ekşi tuzlu şeyler yedim 6. Aya kadar tatlıyı unuttum diyebilirim. Aşırı saçlarım dökülürdü dökülmesi durdu çok güzel uzadı ve karnım top gibi yuvarlak😀 genelde karın şekli belli ediyo bence diğer belirtiler değişiyo 😀
Babysun Normalde çok tatlıya düşkünümdür hamilelikte iki ay hiç tatlı yemedim yeni yeni canım tatlı istiyor. Geçen ekler istedim yedim ama onuda kustum midem kabuk etmiyor. Yüzümde sivilce çıktı ama bir güzellik de geldi sanki bilemiyorum. Biraz zayıfladım. Sağda hissediyorum. Turşu yoğurt salatalık çok tüketiyorum.
urazinannesi Mommylife yüzümde bir sürü sivilce çıktı ve hala da var, çenemde kızarıklıklar lekeler oluştu kızartma yiyince şişip kabarıyor 😄 sürekli ekşi ve tuzlu yedim. Hala da o şekilde. Yemekten çok meyveyle besleniyorum. Sürekli uyuklardım ilk aylar. Bebeğim hep sol taraftaydı şimdi ortaladı tabii ve göbeğim sivri değil 😄 bebeğim erkek, ilk 11+3 te öğrendim 😍 şimdi 23.haftadayız.
Aysnremir23 minikerdeminannesi ilk oğlumu öğrendiğimde bir kaç gğn gecikmişti 1000leri geçmişti. Şuanda 2. Hamileliğim daha çok küçük ama 10 gün gecikmede 500 lerdeydi geç oluşuyor diyorlar kızlwr ama bilmiyorum
AyFatma Mommylife 3.ü de aynı belirtiler hep ilk tatlı aşerdim rüyamda da hep Bi erkek çocuğu görürdüm Bile altın görürdüm. 3 ü de şaşmadı yani
Sabiaa Mommylife oğlumda sadece sabahları bulantım oluyordu afedersiniz sadece sabahları kusuyordum rahatlıyordum. Ağzımda da acı bi tat oluyordu 9 ay boyunca bile devam etti. Helva yiyordum sürekli😋şu an 8+3 günlük hamileyim. Ve gerçekten bu yavrum beni mahvetti. Sürekli uyku isteği baş ağrısı ve öğürme. Canım tatlı istemiyor hiç. Tuzlu şeyler daha çok. Ama çok halsizim. Dün kavun yedim öğlen hemen çıkardım🤮buğün cicibebe yedim az bişey onda çıktı😯tatlıyı pek sevmiyoruz🙄acaba kız mı bu sefer diye düşünmüyor değilim🥰
Neriman59 3prens71 😀bide aşırı bulantım oldu benim ikincide yeni yeni geçmeye başladı ilk oğlumda hiç bulantım olmamıştı acaba kısmı dediler hep 😂
Ayse_tusem_buglem JaleTogrul merhaba ama idrar rengi içilen suyla alakalıdır misal benmki bazen çok açık bazrn de koyu oluyor sağlıcakla alın kucağınıza 💐
JaleTogrul Ayse_tusem_buglem evet tabii ki ola bilir ama buda bizde bir hurafe sonucta😀 tesekkur ederim🌸
Nuryaas Mommylife kesinlikle yüzüne böyle beyazlık geliyor parlaklık geliyor ve ben çikolata sevmem sürekli çikolata yedim mesela mutfağa giremiyordum kızımda erkek şimdi 😃ama kızımda hemen hemen aynıydım
Ayse_tusem_buglem Mommylife Benim üçüncü kızım olacak üçünde de hamileliğim çok farklıydı 😊 cinsiyetle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum belirtilerin.
3prens71 Neriman59 ayn aynn uyku bulantı maffoldum 4 ay herkes kesın kız dedı bnde baya kendımı kaptırdım bı öğrendım erkek😀😀dıger 2 oglumda bu kdr zor olmamıstı bırazda ondan galıba
dentin Mommylife midemin en çok bulandığı zamanlarda tek yiyebildiğim şey tatlıydı. Baklavayı hiç sevmememe rağmen hamileliğimde baklava aşerdim. Bir de herkes yüzümün çok güzelleştiğini söyledi Karnım sivri büyüdü Bebeğim erkek 🤗
hmmc Oğlumda canım et yemek istiyordu sürekli ki öncesinde et yemeyen biriydim, şimdi kızımda sürekli meyve yemek istedim kaç kilo meyve tükettim bu süreçte tahmin etmek istemiyorum 🫣 çok fazla kilo aldım. Bence biraz yaz ve kış dönemininde etkisi var son zamanlarınız hangi aylara denk geliyor ona göre beslenme isteği değişiyor
3prens71 Neriman59 calısırken daha zordur demı yaa dha bayada vrmıs doguma bnımde uyku gecmedıde son 1 ayım kaldı bol bol uyuyayım dyorum😀
JaleTogrul gunel91 caana ne yaxsi hele basindasan hamileliyinin.. Allah sag salamat qucagina almagi nesib etsin🙏🌸
teachering06 Mommylife kız belirtisi erkek belirtisi nedir bilmiyorum ama benim şu şekilde oldu: normalde tatlıya çok düşkünümdür ağzıma süremedim, aşırı mide bulantım oldu, baya kilo verdim kusmaktan, ekşi şeyler istedi canım hep, bebeğim kız olacsk inşallah