ayseoznur Biraz rahatsızlandık, doktor bi günlük yatış takip verdi, doğum tarihi aldım 19 ağustos😍 siz aldınız mı sezeryan doğum tarihlerinizi 🙏
yektanem25 ayseoznur İki gündür sancı çekiyorum 10 dk 15 dk bir geliyor dün 2.cm açıklığım vardı ama ilerlemiyor sanırım ne Nisan ne şu bekliyorum hala
altnbebek ayseoznur son 14 görünüyor tabii erken gelebilirde yarın randevum var gideceğim çatı muayenesi yapıcak kemiğim aşırı ağrıyor sağdan sola dönmek eziyet gibi günde bir kere adrt sancısı gibi bir ağrı geliyor sonra gidiyor ne olacak bilemiyoruuz rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
415541 Günaydın bende 1agustos da doğdum Allahım herkese nasip etsin inşallah kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin
Asilbeyveannesi ayseoznur 25 ağustosta Allah kısmet.ederse planlı sezeryan olcam çok karışık duygular içindeyim zor bı gebelik geçirdim inan hamileliğimin bı gün keyfini suremedim Allahım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🙏🧿💐
Deemetibostnci ayseoznur doktor bulursam alacam inşallah 25 ağustos günüm bitio bebek ters muayne olamadım iki normal dogumum var sancım arada çok oluyor doktor yok sap gibi orta da kaldık kafam allak bullak
Appayipyip ayseoznur uygulamaya göre son 10 ama bizim için son 1 yarın sezeryan günümüz hepimiz sağlıklı hayırlı doğumlar yapalım inşallah 💖