MDeniz42 10 dakikaya bir düzenli giriyor 5 dakikaya düşünce hastaneye gideceğim. Dua edin kardeşlerim😭
Gul_Baharr MDeniz42 rabbim şifa versin inşallah hayırlı bi doğum olur sağ sağliö bebeğinize kavuşursunuz çok kolay bi doğum olur inşallah 🙏sizlerde bizleri duanızdan eksik etmeyin inşallah 💙💙
meri453 MDeniz42 valla benımde sancım var gıbı napcam bılmıyorum . Duzenlı degıl ama baya sıddetlı. Sankı ılk defa dogurcak gıbı hıc bıse anlamıyorum ya. 38+2 deyim 🥺
Deletedmom52620 MDeniz42 bir avazda kurtulursun inşallah canım tez olur bebişini kucağına alırsın rabbim kolay doğum nasip etsin amin ❤️
Kbraylmz1 Çektiğiniz sancıların sonu çok güzel olucak evladınızı alıcaksınız kucağınıza 🤍 5 aylık anne tecrübemle söylüyorum bebeğinizi kucağınıza alınca hepsi ama hepsi bitiyor
MDeniz42 meri453 yok canım şimdiye kadar uykusuz bir şekilde sürdü. Şimdi yayılım yapıldı 3 cm açıklık akşama gelirmiş inşallah
Betusgani MDeniz42 yok canım gitmedim hastaneye daha dayanılmayacak bi sancım olduğunda gideceğim, şimdilik iyiyim uyudum uyandım bi şeyler yiyorum, sen nasılsın ?