Gizemozge92 Herkese merhaba benım merak ettıgım aranızda catlayanlar olduysa kacıncı haftada catlamaya basladınız?
Canpolat Gizemozge92 Göğüslerim 26.haftamda iç bacaklarım 30.Haftamda ve belimin sağı solu pantolon manşetlerine gelen kısmı da 32.Haftamda çatladı 😀 daha göbeğime sıra gelmedi inşallah ta gelmez piri reis gibi harita çizdim valla 😀
turkanyldzz Gizemozge92 ben sanırım 15.16. Haftam da çatlamaya başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam çok erken çatladı bacaklarım ve göbeğim 🥹
northandmother Canpolat aynı şekilde oldum göğüslerim pek çatlamadi ama sana kötü bir haberim var 34 haftada karnım paramparça gibi hangi ara oldu anlamadım bile çünkü çizik bile yoktu 🙄
Canpolat northandmother bakalım hayırlısı olsun olacaksa her şekilde olur 😀 bundan gayrı daha ne olabilir ki😀
AnagibiAnaa Gizemozge92 İlk gebeliğim de son aya kadar hiç bsy yoktu çok sevinmiştim. Doğuma 1.2 hafta kala bi sabah aynada farkettim karnımın alt kısmı tırnak izi gibi minik minik çatlamış 😂 son dk oldu yani.
Gizemozge92 Ayyy bende çatlıcak gibiyim 30. Haftadayım ve cok gerıldı karnım damarlar görünüyor ay uzuluyorum ya