Selime23 https://resimyukle.io/r/O3zQibLiuA Test yaptıktan 15 dk sonra çıktı ama sonuç biraz geç çıkması aklıma takıldı çizgide tam net değil gebelik var mı sizce
Elofnur Selime23 benimde gebeliğimi öğrendiğimde buna yakındı gakat bu baya silik gibi bu tenk bekledikçede belirginleşiyor diyorlar bence acil bir kan testi yaptırmalısın öğrenmek için
Hil_zey Selime23 benimde bu şekilde çıktı 5 dkikada çıkmıştı bence acil kan vermelisin 🙂hayırlısı olsun inşallah
Hallerimvarbenim Selime23 Bende böyle öğrenmiştim canım hayırlısı olsun inşallah yarın kan testi ver kesinleşsin ☺️
Mor_papatya_ Selime23 Erken gebelik testi olmasına rağmen çok güzel çıkmış bence hamilesin kan testiyle kesinleşir inşallah 🙏🏼🧿
Gulcincelebi Benimde başıma gelmişti ama gebelik yoktu işini Garantiye almak için kan vermelisin. Umarım hamilesin hayırlı olsun.
Tugceonur Selime23 baya beklemis beklenmesi gereken sure yaziyordur zaten testte en guzeli kan verin iciniz rahat etsin kuruma cizgişi gibi duruyor 😏
1234nasnnzns Selime23 canım benimde ilk gebeliğimde bu şekilde silik çizgi vardı güvenemeyip başka test yaptım onda da tek çizgi çıktı ama kan verdim sonuç hamile çıkmıştım bence kan ver en garanti kan sonucunda