Hallerimvarbenim ArasBulutun_annesi Dört gündür hiç tuvaletini yapmadın mı küçük yada büyük ? Gaz çıkardın mı ?
Vione ArasBulutun_annesi Hastaneden nasıl çıkışınızı verdiler peki lavaboya çıkmadan? Ben de ilk gün çıkamayınca Magnesie Calcine diye bi ilaç vermişlerdi baya ishal yapıyo. Sonra eve çıkınca da yazmıştı doktor ilk hafta kullanmak iÇin isterseniz bi deneyin bununla çözersiniz
Gul-42 ArasBulutun_annesi wc derken buyukmu kucukmu sızın cıkısınızı nasıl verdıler tabıkı normal degıl yarın duphalac alın ıcın ve wcye gıdın
Tugceonur ArasBulutun_annesi hemen lavman yapin yoksa makat çatlağı olabilir ve dupholoc surup alin dua edersiniz
ArasBulutun_annesi Benimdunyam_ Tugceonur Gul-42 Hallerimvarbenim Vione yarın bi komtrole gdeyim ozmn ben teşekkür ederim
Benimdunyam_ ArasBulutun_annesi normalde lavaboya çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlar. Ben de sezeryan olmuştum çıkamayınca lavman yaptılar. Bağırsakları rahatlatmadan göndermiyorlar. Çünkü ameliyat yeri ile aynı bölge hemen hemen. Doktoruna danışıp lavman yapabilirsin zaten çok basit bir şey🌸