Yaseminglr 23+3 günlük hamileyim bebeğim fazla hareketli ben uyuduğumda bile durmuyor bir şey olmaz demi
bahar-1903 Yaseminglr yok yok sıkıntı olmaz bizde şuan 36 haftalığız, hiç yerinde durmuyor o kadar hareketli ki onun hareketlerine uyanıyorum geceleri😃
tazebiranne_hg04 Yaseminglr hayır olmaz tabiki hep hareketli olmayacak merak etme hareketsiz kaldığı zamanlar da olacak o zaman da niye hareket etmiyor diye stres olursun 28. Haftadan sonra bebek hareketleri düzene girer ☺️
Melegimm-1 Yaseminglr korkmana gerek yok zaten genelde bebekler anne durduğunda oturduğunda ve yattığında hareket eder zamanla bunu anlarsın sen hareket halindeyken o çok hareket etmez içerde uyur korkmana gerek yok ☺️
Neslihan1935 Yaseminglr Daha icerde maç yapacak 😅 34+5 deyim sabah 5-6 olmadan uyuyamıyorum surekli kipir kipir. Ozellikle uyku zamani cok hareket eder
Yaseminglr bahar-1903 3 gündür aynı fazla tekme atınca korktum bişeymi oldu diye uyumuyor çünki ay içim rahatladı çok teşekkür ederim hepinize
Nesecrkc Hareketsizse korkman gerekir, kıpır kıpırsa sağlıklıdır 🙏🏻 Geceleri uyanık kalmayı sevecek bebeğiniz ☺️ Öyle derler
bahar-1903 Yaseminglr bende ilk başta senin gibi korkardım ama simdi alıştım, korkulacak bisey yok bide gittikçe büyüyor yeri de daralıyor en ufak bi hareketini bile çok fazla hissedeceksin.
Yaseminglr Melegimm-1 beni çevremdekiler fazla korkutuyor e bide kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum iş yaptırıyor yapmasam olmuyor acaba eğilirken felan bişeymi oldu dedim Allah razı olsun cevap verdiğiniz için yoksa sabaha kadar içim içimi yerdi
Melegimm-1 Yaseminglr sen kimsenin lafına kulak asma canım boşver doktorun ne derse onu bil çokta yorma kendini bırak kimseye yaranamazsın ama daha bu hareketler bişey değil bi birazdaha büyüsün bak hop oturup hop kalkarsın hareketlerinden dışardan belli olur hem hareketli olması daha iyi bana doktorum öyle demişti 🥰
bukurosnana Yaseminglr Canım bende 23 +6 yim benimde bebisim genelde gece hareketleniyor ben yatar pozisyondayken. Ne güzel işte bol bol hareket etsin ne olabilir ki şuan yeri bol kendi küçük icerde fır fır donuyo diye düşünüyorum. Hareket etmediği zaman endişeleniyorum ben. Yani taviki bu benim görüşüm doktoruna danisirsin sen yine 🤗
Ahsenmom Yaseminglr hareketli olması ne güzel. 33lerden bildiriyorum uyku diye birşey kalmadı tekmelerden dönmelerden 🤭