GulserenKY Appayipyip Aritmide hangi doktora gidiyorsunuz. Muayene ne kadar dogum ne kadar bilginiz var mi
Appayipyip GulserenKY ben Mutlu beye gidiyorum muayene normalde 315 biz oyaklıyız o yğzden 270 lira gibi bir şey ödedik. Doğumda zorunlu sezeryan oldum normalde 6.000tl idi oyak indirimiyle 5.500 oldu o da
GulserenKY Kızlar ben 8 haftalik hamileyim Bursa da özele gitmek istiyorum ama bildiğim iyi bir doktor yok. Osmangazi Demirtas tarafında oturuyorum bana yakın iyi doktor bilen var mı acaba
Havva-21 Appayipyip oyak indirimi nasıl oluyor acaba eşlerimizin oyak indiriminden mı faydalanıyorsunuz
Appayipyip Havva-21 evet eğer eşiniz askeri personelse onların oyaklarından faydalanabiliyoruz eşinizin anne ve babası da faydalanabiliyor hatta
Havva-21 Appayipyip evet eşim askeri personel Oyak indirimini duymamıştım Bursa için hangi hastanelerle anlasması var peki bilginiz var mı
Nuray08 Esentepe hastanesi nese kaplan karakasa gidiyorum çok memnunum muayne 365 tl dogum sezeryan normal 6000 tl güncel fiyati bu takipli hastalarına mükemmel bi doktor :))
Appayipyip Havva-21 çoğu hastanede var mesela Medical park, Doruk, Aritmi, Medicana bunlar benim gidip indirimden faydalandığım hastaneler bir çok hastanede var hangi hastaneye gitmek istiyorsanız arayıp bilgi alabilirsiniz
Celins_ Kubruzram Merhaba canım ben ilk doğumumu Gönül Doyran la yaptım.. cook cok memnun kaldım👍 şuan ikinciye hamileyim(11+2) , tekrar Gönül hanıma gitmeye başladım.. ikidir gidiyorum ama bu sefer biraz ilgisiz gibi geldi bana da.. acaba değiştirsem mi diye düşünürken sizin yorumlarınıza denk geldim🤷♀️
Kubruzram Celins_ valla bende de öyle alttan muane ile kalp seslerini dinledi sonra kalkalım dedi hocam arkanızdan peçete verir misiniz dedim bundan alabilirsin dedi yani yokta versen ne olacak bastı gitti masasına ayağa kalktım sandalyesini bile çekmedi sandalyeyi çektim peçeteye aldım geçtim yanına ben soruyorum o söylüyor yarım yamalak yani ağzından kerpetenle aldım çok ilgisiz soğuk donuk bir doktor ben kesinlikle değiştiriyorum mesaj atıyorum ertesi gün cevap veriyor böyle ilgisizlik gormedim