Happysvv Neşe solak korkmazer esentepe hastanesi efsane iyi bir doktor. Salı doğumum var en son geçen hafta doğum ücreti 5500 dediler. 365 muayene
pinarsabrii Kubruzram doktorum dünya tatlısı. Gönül Doyran’a gidiyordum bende hamile kalmadan kontroller için vs. Ama soğuk bir doktor olduğu icin bıraktım. Neşe hanım dünya tatlısı bi doktor. 11+1 haftalık suan ❤️
Kubruzram pinarsabrii bende ilk kez gittim biraz soğuk geldi binada o yüzden bi araştırma yapayım dedim olmadı bende bu doktora geçerim çünkü biraz donuk duruyor bi ilgi alaka çok göremedim halbuki hakkında çokta güzel yorumlar okumustum
Mervee16ozturk Habibeti bende doruğa gidiyorum ama 5 üstü diye duymuştum sezeryanı sizin dediğiniz fiyat normal doğum için mi acaba
byzza16 pinarsabrii merhaba ☺️ neşe hanımdan memnun musunuz acaba ? 34. Haftadayim mecburi olarak doktorumu değiştirmem gerekti neşe hanıma randevu aldım bende
pinarsabrii byzza16 çoook memnunum, kapısından girdiğinizde Güler yüzle karşılamasından tutun, siz soru sormadan herşeyi size anlatan bir doktor, memnun kalacağınıza eminim ❤️
Elf96 byzza16 her doktor neşe hanım gibi olsaa keşke çok memnunum bende tatlı dilli güler yüzlü herseyi anlatıyor ayrıntılı bir şekilde
pinarsabrii Cerentek1616 arkadaşıma 6500₺ demiş, oradan biliyorum bende. Cuma günü randevum var o zaman soracağım 🌸
pinarsabrii Kubruzram bende çok güzel yorumlar okumuştum, ama öyle değil çok soğuk ve donuk bir doktor. Neşe hanım dünya tatlısı dediğim gibi, memnun kalırsınız 🌸
Kubruzram pinarsabrii bu çarşamba gonul doyrana son gidişim bundan sonraki kontrollerini Neşe hanıma giderim artık kız belki karşılarız neden taniyacaz tabi birbirimizi ama olsun genede teşekkür ederim önerim için ilk doğumu da orada yaptim emel hocayı o klinik açtı gitti kısmetse ikinci orda olur artik
pinarsabrii Kubruzram özelden yaz diğer randevu tarihini belki karsılasırız canım hiç belli olmaz, benim randevum cuma günü 😄 sen kaç haftalıksın? 🤰
AliBarlas2816 Kubruzram merhaba bnde gönül hanıma gidiyorum da Çarşamba kontrole gidince doğum ücretini sorup burdan yazar mısınız bana en son 5.5 denmişti sanırım zam geldi
Kubruzram pinarsabrii çarşamba 7 haftalik oluyoruz kontrol var kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallah duyarız sen kaç haftaliksin canim
Serramm16 Aalleeyynnaa Aalleeyynnaa Bursa da ssvd öneren doktor kim acaba ? Bilgi verir misiniz🙏🏻 Bende ssvd istiyorum
Cckkbr Nilüfer de özel klinik Neriman Çelik benim de doktorum,çok memnunum doktorumdan. muayenesi 350₺ doğumu medicanada 7.500₺t ye yapacağım kismetse
El_Ebruli Cckkbr aaa fiyatı artmış 😅 bende Neriman hanıma gidiyorum bu haft randevum var. Hastane fiyatlarını kendisi liste halinde gösteriyordu, Medicana fiyatı artmış mi☹️
pinarsabrii Kubruzram ben 11+2 canım. Gideceğim zaman 11+6 oluyorum. İkili tarama ense kalınlığı icin gidicez bizde 🙏