Nur_Altunay3335 Merhaba kızlar organ tarama testi yaptıranlar var ise bilgi verebilir misiniz 20. Haftada yapılıyor galiba Bu organ tarama testi önemli mi yaptıranlar yorumlayabilir mi rica etsem 🌸
Papatya1997 Nur_Altunay3335 evet bence çok onemlı kalbınde yada başka yerınde organlarında falan sıkıntı olup olmadığını öğreniyorsun . Yanı daha bır detaylı bakılıyor cunku bakılan ultrason cihazı normal ultrason cıhazına göre daha ıyı gosterıyor . 24 düncü haftaya kadar yapılabılıyor ben 22 de yaptırmıştım
Mavisperi Nur_Altunay3335 iyiki yaptirmisim bobrek genislemesi çıktı suan bir tedavisi yok ama doğduğu zaman cocuk urolojiye gitmemiz gerekiyor bunu bilmek iyi oldu bence yapilmalj
Harikuya_Su Bizde 24 ünde yaptırıcaz randevumuz o zaman artısı olur eksisi olmaz yapılmaması için bence bi sebep yok içiniz rahatlar hem
Nur_Altunay3335 Harikuya_Su çok teşekkür ederim cevapladığın için ben de yaptıracağım 🌸İnşallah bebeğimiz de sağlıklı olur 🌸sonuçlar temiz çıkar inşallah 🙏
Nur_Altunay3335 Papatya1997 Rabbim korudun bebeklerimizi randevu günüm gelsin yaptıracağım , çok teşekkür ederim yanıtladığın için yaptırsam içim çok rahatlatacak rabbim korusun evlatlarımızı
Nur_Altunay3335 Mavisperi rabbim şifasını versin inşallah öyle bir rahatsızlığı yoktur doğunca mutlaka ki görünün doktora 🌸