benimmdunyamm Benim baştan beri geldi ama sütüm su gibi anca damla damla geliyor bebek doymuyor bugün gece mama vermeye başladım gogusunuze ne zaman süt doldu sıcak suya da girdim duşta aldım ama daha dolmadı yumuşak
R94_ benimmdunyamm canım bolca emzir o zaman dolar. Ama emzirmezsen kesilme riski var. Bende sezeryan doğum yaptım ve gelmedi hastanede süt sağma makinası kullandıktan sonra gelmeye başladı
atlasannesiiii benimmdunyamm canım bebek doyuyor benimde ilki su gibiydi bugün ikinci gün koyulasti emzir bolca ve kendini bu süt sıkıntısina sokma pozitif düşün ve besini değeri güzel şeyler ye 🤗🤗 bebeğin midesi iki buçuk çay kaşığı gibi bir de kan şekeri mi düşük çıkıyor doymadigini hemşireler mi dedi
Kaahvelii benimmdunyamm Yanı gelmiş sütünüz 2 haftaya anca şakır şakır gelir diye düşünüyorum Benim 4-5 gün sonra gelmişti ilk sütüm
uraz_ve_annesi- benimmdunyamm ay sen doğurdun muuu ne araaaa gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🥺💓
Ceyda388 Bende de sutum cok azdii sagdim halde 1 cizik anca zor doluyordu hazir mama verdim gene icmedi siseden, emzirerek ole az az sutle.buyudu 2 bucuk yasina kadar pasaam ve suan asiri zayif 3 yasinda
benimmdunyamm atlasannesiiii hayır hemşireler birseu demediler beni emdiginde 4 kere kaka yapıyor sizce yeterli mi sarılık olmasından korkuyorum
Dark benimmdunyamm en geç bir iki güne bol bol gelir. Benim hemen gelmişti damla damla ertesi gün bol bol geldi hatta buzluğa attım. Su icin sürekli 3 litreyi geçsin. Şuan midesi küçük zaten endişe etmeyin
Deletedmom_110 benimmdunyamm ilk başta Su gibi bişey geliyo zaten benim 3. gün yavaştan gelmeye başlamıştı tek çözümü sık emzirmek daha çabuk geliyo
Deryak52 benimmdunyamm Bende sezeryan oldum sütüm hemen geldi ama birkacgun sarı ğeldi sonra Beyaz ama şişmişti ilk günler sıcak sabunlu suyla yıkadım masaj yaptım sağdım kendine geldi meyve suyu tüket sulu yemekler
Tugceonur benimmdunyamm yumusaklik sertlik ile sütun olup olmamasinin bir baglantiisi yoktur bebege mama verdikce şizi istemeyecek bence hemen emzirme destegi alın
atlasannesiiii benimmdunyamm bence yeterli eğer emdiğinde doymasa şekeri düşük çıkardı ki 4 kere kara gayet yeterli bende sariliktsn korkuyorummmm bı inşallah olmayacak sık sık emzirmeye devam 🙏🏻
benimmdunyamm atlasannesiiii emiyo mesela çıkartıyorum memeyi ucunu sıkıyorum bakıyorum süt geliyor mu diye süt geliyor geri veriyorum baya emiyor istiyor ağlıyor
atlasannesiiii benimmdunyamm ee maşallah canım çok güzel daha ne isteyelim ki süt geluyor bebek emiyor maşallah 🤗 stres hiç yapma kendine bence mükemmel bir durumdayız en azından iyileşene kadar bebekle vakt geçirme keyfini elden kacirmayalim
miniktirtilim benimmdunyamm genel anestezi oldum 40. Dk sonra ayildim ayildigimda sütüm gelmisti esim ilk sari sütü emzirtmisti bebegimize hatta. Oncesinde goguslerin 80 bedendi hic ucu yoktu hic buyumedi gebelik boyunca 1 cm bile sismesi diyebilirim dogumdan sonra bi anda 100 beden oldu goguc ucum cikti kahve olan yeri epey genisledi. 39+3 de dogurdum
Eslem_1 benimmdunyamm hastane de sağma makinesi vardır hiç olmazsa sağarak içir ilk haftalar verdiğin süt bebeğin ilk aşısıdır bağışıklığı da çok güçlü tutar muhakkak gelir stres yapma..hem sağdıkça da tetikler arttırırsın ben de sağmıştım başlarda hep..
canserko benimmdunyamm ilk iki gün damlaydı. Bazen o da cıkmıyordu ama sürekli sağıyordum emziriyormus gibi 2 saatte bir. Gün tam akmaya basladı