MeriHera Feride68 benimki 37+3iken 3400 grdı şimdi 38moldum günceli bilmiyorum ama doktorunuz size ne diyor önemli olan o. Sizin boyunuz kilonuz genetik geçmişiniz bir sürü faktör var sakın buradaki değerleri baz alıp üzülmeyin yani
Hilahila 3 sene önce kızımı 37+5′te 3350 doğurmuştum. Oğlum 37+3ken 3650ydi bekliyoruz doğumu 38+2′yim
Hasya 37+2 de gttim doktra 2927 di normal dedi doktorum ama devlet hastanesine gttim geçen hafta 36+4 de 3300 dedi çok kilolu dedi
Minigindunyasi Hasya bnede bu olayı merkediyrm nasl iki hastane arası bu kadar kilo farkı olabliyo acaba
Knergiz Feride68 37+1 deyim 2.500 civarı söyledi az buldu doktor perinatolojiye gittim takibe aldı doğum olabilir hazırlıklı gel her gelişinde dedi ama ebe normal diyor kilosuna
izobellaaa-_- Knergiz normal bence illa kilolu olmak mı zorunda benim doktorum kiloya gerek yok kolay doğum için dedi
Knergiz izobellaaa-_- ne kadar abartıyorlar yani hemen suni sancıyla alacaklar ben zayıfım zaten genetik olabilir. Bi de başka başka hiçbir şeyi yok elhamdulillah