melinasmom Merhabalar, 37. Haftadayız, aşırı halsizlik ve yorgunluk hissediyorum.Duygusal olarak ise hep gözüm yaşlı… kendimi avutma şeklim az kaldı,kavuşacağız oluyor… Sizde durumlar nasıl?
miroski_22 melinasmom 37+1 haftaligiz ve bende inanılmaz halsizim uyumak istiyorum resmen sürekli birde karnım sanki çok ağır geliyor artık zor taşıyorum kendimi 🙊
kizannesiyimm 36 haftalığız biz de ve inanılmaz halsizlik, tansiyon düşüklüğü ve yemek problemimiz var. Azıcık bir şey yiyince sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum bir de sıcak zaten insanın yiyesi gelmiyor. İyice halsizleşiyorum az yedikçe ama normal düzeyde yiyince de çok ağırlık çöküyor. Tüm gün yarı baygın yatıyorum öyle vantilatör karşısında 🥲 Bir de doğum stresi bastırıyor yavaştan ve sürekli bir ağlama halindeyim 🥲
kizannesiyimm Hapyymami Gayet hareketli küçük hanım hatta beni sarsıyor ve canımı yakıyor 🥲 bayağı güçlü hareketleri 🥰
[silindi] 36+6yim gece uyuyamiyorum, sola hafif dönsem kaburgam agriyo, yarim dönsem karnim agir geliyor😄 Sabah kalkmak yok en erken 12de uyaniyorum ama yorgunum😄 derdimiz bunlar olsun ne diyelim yata yata gelecekler bir sekilde onlar da uyuya uyuya buyuyecek🙏🏼🥰🥰🌸