Betusgani Hanımlar daha dün bebeğime nasıl kilo aldirabilirim diye post açmıştım 37+2 olduk bu gece itibariyle ve akşam 6 dan beri alt karin bölgemde ve hafif sırtıma yayılan sancılarım vardı çok önemsemedim ama geçmedi dayanılmayacak gibi değil lakin daha demin lavaboya gittigim de akıntıyla beraber pembemsi bir şey gelmiş nişan mı oluyor ? Doğum yakın mı yani ? İlk gebeliğim 😔
Appayipyip Betusgani eğer kıvamı da normal akıntıya göre yoğunsa evet nişandır 😊 ama doğum yakın mıdır o belli olmaz kimisi nişanı geldikten 2 hafta sonra falan doğuruyor kimisi aynı gün 😂 hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah
Betusgani Appayipyip yoğun sümüksü kıvamda ama sarı akıntı üzerinde pembemsiydi 😕 şimdilik evde durmam daha iyi sanırım suyum gelmedi, sancılarımda şiddetli degil 🤷🏻♀️
Birbebismeselesi Az önce aynı başlığı açtım ben de :) bugün herkesin nişan günü sanırım. Sizi haftanınz daha ileri, nişan olma ihtimali yüksek bence☺️
Betusgani Birbebismeselesi ayy kuzum ya bi gözlerim doldu öyle pembe görünce yavrularımıza kavuşacağız sağlıkla İnsaAllah 🥹
Birbebismeselesi Betusgani 🙏🏻 amiin inşallah, benim için daha erken 34+1im, nişan degildir diye düsünmek istiyorum, ama sizinki inşallah nişandır zamanınız gelmiş, sağlıkla alırsınız umarım kucagınıza🌸🌷
Canga02 Betusgani hemen hemen aynı durumları yaşadım ertesi gün doğurdum. Sancılar sıklaşır ve şiddeti artarsa başlamış demektir doğum. Sancılar her geldiğinde dakikasına bakıp not edin düzenli Aralıklarla geliyorsa doğum sancısıdır. Ilık duşunuzu alın karnınızı doyurun ondan sonra sancıların arasındaki fark azalınca doktora gidin bence. Allah yardımcınız olsun
LamiyaCetinkaya Betusgani Nişanın gelmiş 😍 sancıların devam ederse doğum başlamıştır, yoksa belli olmaz 1 gün sonra da olabilir, 1-2 hafta sonra da
Betusgani Rabia1012 10-15 dk arayla 15-20 saniyelik sancılarım var ama uyudum bi şekilde, sabah doktorumla konuşacağım şimdilik iyiyim 🥲
Betusgani Rabia1012 konuştum şiddetlenince gel sancını evde Çek dedi, bebeğin hareketlerini takip ediyorum, hala dayanılmayacak kadar bi sancım yok