pamuk_anne cemre27 bilmem belki bizimki kendini göstermemistir veya doktor biraz daha büyüsün yine bakalım demiştir. Çünkü 20 24 haftalar arası detaylı için uygun deniliyor evet. 😊
Neroizm Miss seker yuklemeniz ve tetanoz asilariniz kalmis. Sonrasinda da 15 gune inecek kontrolleriniz. Gerekli goruldugu durumlarda idrar tahlili yapilir, cati muayenesi ve kismetse dogum. 🤗
Miss Irmakelizim06 bende asimi oldum kolum hafif kizardi biraz üstüne yatınca ağrıdı ama çok fazla değil asi kartımı aldım detayliya da girdim çok iyi geçti bin şükür🙏
Tugbamete cemre27 benim 20.haftamda yapıldı ama bazılarına 2 3 hafta sonra bidaha gel diyolarmış tabi neye göre orasını bilmiyorum 🤷♀️
Tugbamete Miss ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi var 24.haftada sonrasını bende bilmiyorum henüz 26 haftalık olduk 😊
Miss Tugbamete evet canım seker yüklemesi banada yaptır dedi doktorum 25.haftada bende açlık tokluk baktircam inşallah sekerim çıkmaz 🙏ondan sonra hep kan ve idrar tahlili yaptrcaz iiste öyle geçecek gidecek allahın izniyle sağlıkla geçer gider inşallah bu testler