MeriHera Hanımlar, siz kaç haftalıksınız, bebeğinizin cinsiyeti nedir? Nasıl bir doğum istiyorsunuz? Doğumu yaklaşanlar nasıl hissediyorsunuz? Hadi bakalım yorumlara 💕
Damladoran MeriHera bizde 37 olduk marul kadar 🥬bi oğlum olucak allah izin verirse normal doğumla beklemedeyiz şuanlık
uraz_ve_annesi- MeriHera bizde lahana oldukk bakalım ne zaman gelecekler çok heyecanlıyım, ben artık doğsun istiyorum 🥺🥺
Eldgrn MeriHera 12+0 olduk lime olduk suanlik normal doğum cinsiyetimiz belli değil 16 Ağustos doğum günüm o güne gidicem belki cinsiyeti belli olur söyler doktor diye 12+6 olacak tabi o zamana ama bakalım gidelim görecez daha doğuma çok var bekliyoruz heycanla 🥰🥰
gazetecimom MeriHera sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle :) ben 25+2yim daha. Bebeğim hareketlerini artık daha net ve bariz hissettiğim için bazen bi tık zorlanıyorum ama keyifli bi süreç
sedamhc MeriHera net bir tarih yok cumartesi muayne verdi doktor normal dogum olacak hiçbir aksilik olmazsa.. aslında catın biraz dar kemik yapın basık gibi bebegin iri olsa yapamazdin bebegin 3100 gr normal yapabilirsin dedi 37+4 düm o zaman şu an kilosu falan ne alemde bilmiyorum da.. oğluşun keyfine baglı sanırım dogım sekli biraz son anda farklı yön verebilir 😅
MeriHera sedamhc yaa inşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur aslında bu konuda bende korkuyorum geçen cumartesi bende 37+3tüm bebiş 3400 grdı. Her hafta artarak kilo alıyor zaten normal ama çok beklerse normal doğum seçeneğim yok olacak diye endişe ediyorum
MeriHera uraz_ve_annesi- Allah gönlüne göre versin canım. Ben bazen diyorum acaba doğmasa böyle biraz daha mı kalsam, sonra yatakta dönemeyince, rahat kalkamayınca falan diyorum ki kızım çok bekletmeden gel sen yine 😄
sedamhc MeriHera benim de bu cumartesi ahahah sabahtan muaynem cıkınca haber veririm sana, sende de bekliyorum
uraz_ve_annesi- MeriHera sancın falan oluyor mu benim bebek hareket ettikçe çıkacak gibi hissediyorum yürürken zorlanıyorum 😂 nstde sancı falan görünmüyor doktor kanala girmesi yakın dedi ama ne zaman gelir Allah bilir şu sıcaklarda da hiç çekilmiyormuş hamilelik 😂
MeriHera uraz_ve_annesi- oluyor ya şuan bile kasıyor kendini kerata. Fazla hareketli hep böyleydi. Nst de benimde sancı yok her şey yolunda görünüyor. Bu sancılar sıklaştıkça anlıyorum artık doğum ben geliyorum diyor
MeriHera Eldgrn ah daha yolun başındasın ne güzel en keyifli zamanlara gelmişsin hamileliğin balayı 🥰 Allah gönlüne göre versin sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini
Eldgrn MeriHera ya çok karmaşık cinsiyet konusu bende hep kız çocuğu hasreti özlemi hayali vardı şimdi hep aklımda şey düşüncesi var ne istersen tersi olur diye kız olsun diye değil ama aklımdan erkek geçiyor ama yine bebeğe eşya Ararken bakarken kız olanları ekliyorum bildiğin farkında olmadan sağlıklı olsun herşeyden önemli o tabi ama aklım karışık tabi bir yanım kız bir yanım erkek salı günü gidicez bakalım inşallah görürüz doktor söyler doğum günü hediyesi olur babasına babalar gününde haberini verdim bana da doğum günümde denk gelir inşallah cinsiyeti
uraz_ve_annesi- MeriHera benim daha çatı muayenesini falanda yapmadı doktorum bilmiyorum, nasıl, olacak normal doğurabilecek miyim
MeriHera gazetecimom amiiiin tüm anne adayları da bende inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰 bu arada moral bozmayayım ama şimdiden o hareketlere zorlanma daha da zorları bekliyor çünkü 🤷♀️ ama yine de güzel ya hamilelikle alakalı en çok bu hareketlerini özleyeceğim sanırım 💕