MeriHera Hanımlar, siz kaç haftalıksınız, bebeğinizin cinsiyeti nedir? Nasıl bir doğum istiyorsunuz? Doğumu yaklaşanlar nasıl hissediyorsunuz? Hadi bakalım yorumlara
moom222 MeriHera valla ilk önce hiç hamile GB hissetmiyorum.kendimi 😅 o kdar rahat geçirdim düşün 38+5 olduk oğlum olucak doğum başından beri normal dedi doktor 33 den beri basi asagidaydi hala öyle son Yedi günüm normal diyor hala son br kontrol kaldı sancina göre normal yapacağım söyledi bir hafta içinde doğumum gerceklesecek inşallah normal yaparım korkuyorum ama normal olsun
TBeyza MeriHera 28+3 zorlu bı süreç yaşadık hatta hiç balayı dönemini yaşayamadan bitti gibi 2.gebeligim ilk hamileliğimi özletti dediğim bı gebelik yaşadım ama buna da şükür herşey yolunda şuan günü vaktinde de sağlıkla kucağima almak nasip olur inşallah Aydilge mi sabirsizlikla bekliyorum herşey yolunda giderse ilki gibi normal doğum düşünüyorum
MeriHera moom222 ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin canım bende normal planlıyorum şimdilikte öyle görünüyor hayırlısı bakalım. Hiç açılma veya sancı varmı 1 hafta içinde doğuracağınızı Dr mu söyledi
moom222 MeriHera açılmama bakmadı cnm sancılarım çıktı nst de sancılar başlamış dedi bir haftaya artar dedi pazartesi tekrar cagardi kendi sancinla doğumu yapalım zorlamicam seni dedi ama açılmama da hiç bakmadı pazartesi bakar belkii
MeriHera moom222 olabilir bazı drlar sancı gelince bakıyor çünkü açılmaya, hayırlısıyla gelsinler, gelirkende nazik olsunlar mümkünse minişler 😄
MeriHera TBeyza inşallah, Allah gönlünüze göre versin adıyla yaşasın minik prenses. Gebelik sıkıntılı geçmiş inşallah doğumun çok kolay olur 🙏🌸
moom222 MeriHera ayh evet lütfen nazik gelsinler oğlum bu vakte kadar üzmedi bn şimdiden snra üzmez inşallah 😅
TBeyza MeriHera ay inşallah doğumdan bari umutluyum 😀 doğurup gelcem hemen diyorum 😂 bakkaldan sakız alıp geliyon sanki diye dalga geçiyorlar 😀
MeriHera TBeyza bende öyle diyorum eşime genelde 😄 çat diye doğurucam diyorum ay inşallah böyle ne olup bittiğini anlamadan doğuverirler