Miniklerimm Kızlar 8 dk da bir karnım sertleşiyo yani kasılmalar oluyo lakin kasılmalar olurken sancım olmuyo sadece bel ağrım oluyo. 38+5 haftalığım. Doğum başlangıcı olabilirmi acaba
gzmerdn Miniklerimm olabilir muhtemelen doktorunuzu arayıp söyleyin. Bende 38+0dayım. İlk hamileliğim doğum sancıları geldiğinde ayırt edebilir miyim acaba hemen diyorum :)
PasaninAnnesi Miniklerimm bende bilmiyorum doğum sancisi nedir nasil olacak 38im bende belimde agri var ama gelip giden bi agri degil sürekli olan bi agri diyorum otururken yatarken flan mi agrittim ki dogum sancisi gelip gitmesi lazm diyorum bende anlamadm nasl olacak böyle 😂
Miniklerimm gzmerdn valla artık bende ayırt edemiyorum. Geçen hafta ölüyodum sancıdan bu hafta hiç bişeyim yoktu. Bugun kasılmalar oluyo işte şimdide sıklaştı düzenli oluyor. Hastane cok yakında sancılarda olursa gideyim diyorum.
Miniklerimm PasaninAnnesi 😂 bende öyle biliyorum doğum sancısı gelip gider sancıyla beraber kasılma olur vs. Gittikce artar. Bende geçer diye bekliyorum.
PasaninAnnesi Miniklerimm bende sevindim geliyo galiba diye deli gibi hurma yedim ama daha gelmiyo sanrm cunku ağrım kesintisiz devam ediyo bebekte cok hareketli 😂 dogum sancisi cok farkli anlamamak imkansiz diyorlar canm illa kıvrandırır galiba anlariz 😊 hayirlisiyla gelsinler insallah 😊