Benim 6 yıllım evliliğimde ilk 3 sene biz istemedik sonra da çok iyi bir iş bulunca 1 yıl daha erteledik. Sonra olsun dedik 6 ay olmadı! Oldu düştü, düşükten sonra 6 ay geçsin dedi doktor korunun! Korunduk tam korunmayı kestik derken 8cm kistim vardı dönme yapıp damarı tıkadı! Acil ameliyata girdim tekrarlayabilecek bir kist vücudun büyütüyor atamıyor dedi altı ay menopozda olmasın dişilik hormonuna bağlı oluşuyorbu kist dedi! 6 ay da öyle geçti derken menapozdan çıkıp adetin düzelmesi de bir 6 ay sürdü! Tam bebek olsun isterken adetime 6 gün kala lekelenme şeklinde kanama geldi arkasındanda idrar yaparken yanma falan oldu! Ürolojiye gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve malesef ki 3,5 cm çapında bir kist daha ve kötü bir yerdeymiş büyük ihtimalle alınması lazım ameliyat görünüyor dedi doktor! Beynimden vurulmuşa döndüm 6 yıl oldu evleneli insanlar sormaya başladı olmuyor herhalde diye soruldukça sinirlerim bozuldu! Halbuki düşüktü ameliyattı biliyorlar ama yinede canımı acıttılar! Hem ilk bebeğim öyle çaresizlikler içinde umut olmuştu bana ve aileme çok zor günler yaşarken kaybettim onu babam kanser çok ağır geçiriyorduk! Bir bebek öyle umut ki oldu ona hepimiz onun için yaşar olduk! O da gidince boşlukta kaldık çok etkilendim ve öyle yer açmışımki içimde ona boşlukta kaldım! Tekrar ameliyatı duyuncada gözümden bir damla yaş aktı!!! Sonra Allahım sana havale ettim bildiğin gibi yap dedim!
Ama ikinci ameliyattan sonra bebek sahibi olabileceğime ihtimal dahi vermiyorum! O durumdayım reçeteyi aldım eczaneye gittim son zamanlarda alışkanlık olmuştu ilaç içmeden test yapmak daha adet günüme 2 gün vardı umutsuzca ama alışkanlıkla testi ve ilaçları aldım! Eve gittim öylesine yaptım olacağı yokta olsa görünürdü ultrasonda bakmıştı doktor! Damlatır damlatmaz çift çizgi oldu! İnanmadım bile kisttendir dedim! Doktora randevu aldım hemen eşime söyleyemeyecektim ama öyle kötü bir gün geçirmiş ki işten ayrılıcam falan dedi bende umudum olmamasına rağmen kesin değil ama morali de düzelsin diye bebek gelebilir dedim! Kontrolde ultrasonda çıktı bebeğim! 15 haftalım şimdi riskli geçiriyoruz biraz 1 aydır yatıyorum ama çok şükür benimle bebeğim!!! Tekrar umut oldu aileme yine çok kötü günlerin ardından toparladı herkesi! Allah bana da sizlere de bağışlasın inşallah yavrucaklarımızı!
Çok uzun oldu, kusura bakmayın! Ağlayarak yazdım!!! 😢