Eldgrn Berrin06 12+0 olucaz birazdan 8. Haftama kadar 3 kilo aldım şimdi sabit tutmaya çalışıyorum 80 ile kaldım 83 den devam ediyorum kilolu hamile kaldım ondan birazda dikkat ediyorum tabi ne kadar olursa
cansualisa Berrin06 kuzum kızımda 28 kilo aldım şükür hepsini verdim. 2. Gebeliğim sadece 1 kilo aldım 16+2 yüz 😍😍
Berrin06 Eldgrn anladım inşallah başarırsınız 26 haftadan sonra valla çok hızlı alınıyo anlamıyorum ben nasıl bi anda böyle oldum diyorum
Berrin06 cansualisa yaaaa çok güzel verebilmediyseniz tekrardan benim aldığım 7 kiloyu fazla dedi ebe senin için sıkıntı dedi veremeye bilirsin bende takıldım kalem dediklerinde
ballikuzu Haftam 1 kilo aldım, yediklerimr dikkat ediyorum kilo alamaya musaitim o bir kiloyu basenlerimdrn aldım.
Gamzee66 NurM1 dertler derya olmuş 😂 ilk haftadan beri iştah hat safhada. Asla mide bulantısı, yemek yiyemem, tiksinme gibi bir durumum olmadı valla😂
EsraveMasal2020 Berrin06 ilk aylar mide bulantisindan dolayı kilo verdim hep şimdi yeni yeni almaya başladım