Kubra_miray_szr Acaba elazigda anadoluda doğum ücretlerinizden bilginiz varmı konuyla alakalı olmadı ama belki bilen yazar Çocuk doktoru bir tane hayat h. Vardı çok iyidi adını hatırlamıyorum birde anadoluda huseyin tolan çocuk doktoru iyi🤗🤗
Sincapannesii Kubra_miray_szr en son 4 bindi ama şu an ne kadar bilmiyorum hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin canım
Rumeysabas Kubra_miray_szr 2 Ağustos da doğum yaptım ebru çelik kliniğine gidiyorum Özel Doğu Anadolu 5000₺ Medline 5500₺ Medicalpark 6000₺ fiyat verdi doğum için direk hastanede yaparsan bu fiyatlardan daha uyguna gelir klinik anlaşmalı fiyatları bunlar
Kubra_miray_szr Rumeysabas benim doktorum figen hanım 4 aydır onda takipliyim anadoluda acaba dogum için indirim yapar mi sizde yaptı mı doktorunuz ve siz özel oda dahi mi o fiyata yaptınız yoksa odalar iki kişilik mi fiyat farkı varmi
Rumeysabas Kubra_miray_szr indirim yapmadı medicalparkta yaptım odalar tek kişilik direk hastanenin kendi doktoruna olursanız fiyat daha uygun oluyor benim doktorum dışardan geldiği için fiyat arttı
Kubra_miray_szr Rumeysabas benim kendi doktorum sürekli orda umarım yardımcı olur bir yerlerden duydum 7 bin felan dediler özeller o Yüzden sorayim acaba fiyatlar o kadar mı diye bu gidişimde soracağım doktoruma bilginiz içinde çok teşekkür ederim😍🤗🤗