Dilekkkk Kızlar normal muayene esnasında 4 boyutlu renkli ultr bakan doktor varmı giden bilen ? Renkli deyince detaylıya giriyor uçuyor fiyatlar ama sadece normal bi muayene de görmek istiyorum sadece :/
Meryem34 Dilekkkk ya bende öyle istiyorum kendi doktoruma dedim ultrason sadece siyah beyaz dedi inşallah öneren olur bende Anadolu yakasındayım
HaticeTabak Dilekkkk Benim haftam geçtiği için devlet hastanesinde renkli ultrason yapmadılar Bende araştırma yaptım emseyde 400 TL Saygıda indirimli 300 TL ve diğer hastanelerde çok pahalı bende yaptirmadim Ama bı yerde 180 TL ye buldum ama gitmedim çünkü zamanı geçti
Yeyy Dilekkkk canim renkli ile detayliyi karistrmislar sanrm cevaplarda.. renkli dedgn su siyah beyaz degil de sarimsi gibi 9luyo bebegin agzi burnu dha net gorunuyo ondan bahsediyosan. Adatip kurtkoy hastanesnde varms dha gecen hafta doktoruma sordm. Evet renkki bakiyorum ama daha cok erken senin dedi bde mumkun oldgnca cok bakmamaya calisiyorm bi isi mi titresim mi bsy veriyomus bebegi rahatsz ettigi icn cok bakmiyorm dedi. 5.aydan sonra bakarz yine istersen dedi
Dilekkkk Meryem34 inşallah vera da var die duydum ama o kadar bilgisiz danışmanları var ki net cevap alamadım emin olmadan da gitmek istemedim
dili Meryem34 Dilekkkk canım Kavacık fsm hastanesinde hem siyah beyaz hemde renkli görüntü halinde ikisindende azar azar gösteriyor
Dilekkkk HaticeTabak anladım canım ben detaylıya gittim de şimdi normal muayene de görmek istiyorum öyle ondan sordum
YagizAsyaMom Edadeniz evet ben oraya gidiyordum renkli ama net poz yakalayamıyor lar yani bebeği 3 parça şekilde muayne ediyor hiç bütün fotoğraf vermiyor. Kafa ayrı göbek ayrı ayaklar ayrı detaylımıda orada çektiler sadece 2 tane net fotoğrafı var çocuğumun 🤦♀️
HaticeTabak Meryem34 23 haftalıkken devlete gittim anca sıra alabildim fakat Dr beni almadı haftanın geçmiş dedi renkli ultrasondan bahsediyorum evet 🙂
HaticeTabak Meryem34 Meded Yılmaz diye bir doktor var Pendik'te o 180 TL ye bakiyor detaylı ultrasona
Edadeniz YagizAsyaMom ben umut hastanesine gidiyorum normalde ama bi kere dr um yoktu birsen hanıma gideyim dediğimde gördüm.ordan aklımda kalma
YagizAsyaMom Edadeniz bende eskiden Birsen hanına gidiyordum bıraktım şimdi umuta gidiyorum. İlk kez bebeğimin tek parça görüntüsünü umutta aldım siyah beyaz da olsa 🙆♀️
YagizAsyaMom HaticeTabak ben unut hastanesine gidiyorum. Eskiden toprak hastanesine gidiyordum renkli ise orada çektirdim ama bıraktı. Orayı memnuniyetsizliklerim vardı. 300 liraya çektirdim detaylı
Kadeerr HaticeTabak hangi hastanede o doktor detaylı ultrason mu bakıyor hangi devlet hastanesine gittiniz siz
ElifErdoanSarolu Yeyy Yeliz hanımdı dimi doktorunuz benim 26 haftalık birdahaki gittiğimde ben de sorayım renkliyi 😊
Hulyarecep Dilekkkk detaylı ultrasyon yaptırdığımız doktora gittik ücretsiz resim verecekti ama bizim ki yüzünü kapattığı için vermedi 32 haftada suanda da başaşağı olduğu için alamadık 😞 sende detaylı yaptırdığın doktorla konus resim alamamıştım de belki ücretsiz verir canım
Dilekkkk Hulyarecep ay verdi resim bir sürü 😀 ama ben 20+3 de gitmiştim küçüktü şimdi daha nettir die görmek istiyorum ondan muayene kaydı açmadan alırmıki 🤣
Happymammy Dilekkkk küplüce tıp merkezine gidiyorum doktor detaylı ultrason yaptırmadığım için bebeğinin yüzünü gör annesi dedi renkli ultrasonda gösterdi üstelik muayene ücreti 45 lira ve doktor çok çok ayrıntılı bakıyo tek tek her yerini gösteriyo anlatıyo ben çok memnunum 😊