Mnvrrrrr Deletedmom_37 7.haftada başladı 19.haftaya kadar sürdü şimdi 31.haftadayim hala.sabahlari bulanır
Irem34_52 Ilk hamileliğimde olmadı denecek kadar azdı rahattim baya bunda 6.haftada başladı 8+2 devam bakalim ins coğunluk gibi 12de falan geçer 🤲🏻
_almirasmom Deletedmom_37 benım hıc yok 9. Haftama gırıcem ama dun bı bulanmadı deıl ınsallah baslamaz ya 2 aydır yoktu baslarsa üzülürüm:/
Elifsntrk Deletedmom_37 Anca başlar bence benimde 7 de falan başladı 14 olduk hala şiddetli şekilde devam ediyor inşallah yaşamazsınız hiç gerçekten insanı mahvediyor 😔😔
belmayamac Deletedmom_37 13 haftalıkken başladı şu an 35+6 dayım hala devam ediyor ilaç kullanıyorum 🤢
Pyemses_annesi Deletedmom_37 12 haftalığız ama halen tık yok inşallahta olmaz sadece et ve kıymadan çok tiksiniyorum pişiremiyorumda yiyemiyorumda
gzdnrkck 6-7 haftalık başladı çok kötüydü 18 oldum hafiflesede haftada 2-3 gün bulantım oluyor bazen kusuyorum hala
tsmmst Deletedmom_37 7.haftamda başladı benim de şuan 14teyiz ve maşallah son sürat devam ediyor 🥲 prilam kullanıyorum eh işte daha yeni yeni az biraz rahatlatıyor. Çalışan bir kadın olsaydım mahvolmuştum çok zor geçti neredeyse hergün istifra ettim. 16.hafta gibi geçer diyorlar bakalım inşallah 🤲🏼
iremsknn Deletedmom_37 ben şu an 9. Ayımdayım hiç yaşamadım mide bulantısı 🤷🏼♀️ ama midem cayır cayır yandı 9 ay 😂😬
minisinannesi07 Deletedmom_37 6. Haftada başladı 22.Haftaya kadar kesintisiz devam etti. 22-28 arası azalmıştı ama 28. Haftadayız geri başladı. üstelik yanında bonus olarak mide yanmasıyla birlikte döndü geri😔😔😔
Sanal_koala00 Deletedmom_37 6. Haftada başladı 9. Hftya girerken çok şükür bitti şuan 11+3 deyim mide bulantım yok
OksijenliSu Deletedmom_37 Hiç bir zaman. 😅😅 Ne ilk hamilelikte ne de şimdiki hamilelikte bulantı yaşamadım. 😅
ipekveatlas Tubidu valla hamileliğim cokkk iyi gecti herkes sok olmustu ben cok cıtkırıldım bi insanım normalde😅hamileliğimi özledim bile 3 aylık anneyim