Annesininportakali53 Kızlar hamilelikte sardalya yenir mi hani bazı balıkları onerip bazilarini onermiyorlar ya çok seviyorum balığı ve bu mevsimde en çok sardalya olur küçük balık ama yine sorayım dedim?
Nurersz Annesininportakali53 kıızzzzz sende mi mastercheften canın istedi ben izlerken canım çekti değiştirdim artık 🥴🤭😁
Minigim38 Annesininportakali53 masterchef izlemenin zararları 😁😁bence yenir bi sorun olacağını sanmıyorum
Acbucocuk Annesininportakali53 sjsjsj hamileyken masterchef izlemenin zararlari 🤣 okadar canim cekiyorki bazen zaten degisik degisik tarifler yapma imkaninda olmaz onlar gibi izlemeyim bari diye kiziyorum kendime sjjsjs
Annesininportakali53 Nurersz evetttt😍 kız normalde de balıkları çok severim ama yaz ayı diye yemiyorum balık yağı içiyorum görünce dayanamadim büyük alik değil küçük severim bunuda görünce bir canım çekti ki sorma🤭🤭🤣
Annesininportakali53 Minigim38 orda yapılanları tam tersi hiç canım çekmiyorçok değişik şeyler yapıyorlar damak tadına uymuyor balığı bile şekilden şekile soktular ama balık çok severim özellikle küçük görünce dayanamadım 🤭
Annesininportakali53 Acbucocuk güzel şeyler yapmıyorlar ki🥵 canım şuana kadar aşure cekti hiç sevmem 2 gündür kokusu burnumda allahtan yapıp yedim yoksa masterchefte çıktı 🤣 ama yaz ayı diye balık sevdama ara verip omega 3 içiyordum ama görünce dayanamadım gel beni ye diyor balık sevdam sorgulanmaz🤭🤣
Annesininportakali53 Nurersz bende ilk haftalar öyle oluyordu duygu patlaması bende açım diye ağlamıştım eşim videoya çekmişti hala bakar gülerim kendime 🤣
Annesininportakali53 Nurersz yok artık ciddi misin 😯 nasıl değişti ki kız ben haftaya 24 haftanın içinde olcam randevum var yine sorayım doktora korkuyorum değişir diye 😆 o kadar kız olduğuna inanmıştım ki çünkü erkek olsa bile erkenden belli oluyor şeyleri 🤭 sağlıkla gelsin paşamız 😍🧿
Nurersz Annesininportakali53 çok sağol bebeğim 12+3 teyken bacakları kapalıydı sadece kemik yapısından dolayı tahmin etti sanırım bugün açınca gördük direk😁😁