Ipekgunes2
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun.
Gebeliğin geçerli olabileceği bir rakam, bu rakam kişiden kişiye değişebiliyor. Gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlamak için kan değerinizin 2 günde 2 kat artması gerekir. Baktırıp baktırmamak sizin elinizde veya doktorunuz ön görürse o şekilde baktırabilirsiniz. Daha önce yaşadığım için gidip 2 günde 1 kan verdiğim için kendimi delik deşik ettirmiştim. Böyle şeyleri stres yapıp aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Evde kendiniz doktora gideceğiniz zamanı hesaplayın . Muhtemelen adetiniz yeni gecikmiştir. Doktora gitsenizde şuan bu rakamlar bir seviyeye gelene kadar keseyi,bebeği göremezsiniz. Hcg rakamlarının 3-6 bin olacağı zaman gittiğinizde zaten oradaki duruma göre bebeğin sağlıklı olup olmadığınada karar verebilirsiniz. Bunları stres yapmamanız için söylüyorum.
1.sinde kimyasal gebelik geçirdim. 2. gebeliğimde 2 günde 1 kan vermek istedim. Sadece 1 defa kan verdim. Doktorum kızdı öncesinde böyle bir durum yaşadın diye aynı şeyleri yaşayacak değilsin. Bu beta rakamlarının 6 bin olacağı günü hesaplayıp ondan sonrasına gel demişti. Çok rahat stressiz bir gebelik geçiriyorum.