Meros15 Biraz önce iç çamaşırimda hafif kahveli kanlimsi küçük bı parca vardı sümüksü yapış yapış acaba nişanim mi geldi bileniniz var mı 38+4 haftalığım
Meros15 Yaa ayy heyecn bastı bı yandan korku falan Allah’im hepimizi bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla inşallah 🙏
duygumy Afedersiniz sarımsı sümük gibi bişey geliyo parça parça o neden olur ilk hamileliğim yardımcı olun nişan öyle bişey mi 33+6 haftalık hamileyim
Meros15 duygumy benimki sarımsı değil de böyle kanlimsi kahvemsi renkti o akıntı da olabilir enfeksiyonunuz var mıydı idrar yollarında
Maviliiix duygumy illa kanlı olmasına gerek yok zaten seninki de nişan bence bi hastahane git çünkü haftan çok erken
birguzelsyuleyman duygumy evet benim nisanimda oyle gelmisti bende enfeksyon vardi enfeksyondan gelen birsey sandim fakat nisanmis iki gun sonra dogum yaptim suyum geldi
Babyala Meros15 hayır yok, nişan geldikten 1 hafta sonra da doğum başlayabiliyor, sancınızı ve suyunuzu takip edin. Benim de geçen cuma geldi ama kasılmam yok beklemedeyim
duygumy Perşembe günü randevum var aile hekimine kan verdim bu gün idrarla tansiyon ölçtüler de 13 çıktı
Furkanvedadininannesi duygumy idrarda enfeksiyon olarak cikiyo ama doktora yinede söyle peynir kesiği gibi akıntı oluyo diye hamile oldugumuz için ilaç vermiyolar ama krem verirler belki