Nur-34 Kızlar mrb özel hastanelerde doğum bedava oldu artık bildiğiniz gibi Bunun için herhangi bir özel hastaneye evrak mı vermek gerekiyo ?
Deletedmom434 Nur-34 en son yürürlüğe girmesi bekleniyordu girdi mi ? https://www.google.com.tr/amp/s/www.aksam.com.tr/amp/ekonomi/saglikta-mujde-ozelde-c2dogum-ucretsiz-olacak-c2/haber-768583 Hala girmedi diye biliyorum bende
Deletedmom434 Nur-34 Bir de şöyle bir durum varmış.. Onaylandığında pilot hastanelerde uygulanacakmış sadece gerekli alt yapı tamamlandıktan sonra özel hastanelerde doğumlar için ek ücret ödenmeyecek
Baharun2 Deletedmom434 devlet hastanelerindeki gibi bedava yatıp çıkacaz sanılıyo sanırım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
EmelBG Öyle birşey varda yürürlüğe felan sokmazlar onu hemen bi kaç sene süründürürler en aşşağı kesin yani 🙈🙄😅.
Deletedmom434 Baharun2 özelde o çok zor kuzum kaşın gözün der bedava olan şeyide istedikleri ücrete çevirirler 😂😂
YamurmitKayhan Benim bildiğimde acil durumlarda devlet hastanesine basvurulup sevk alındığında olacak diye duymuştum bir de yine acil ve tehlikeli durumlarda diğer devletin uzak olduğu durumlarda diye duydum falan filan özelde bedava olsa zaten devlet hastanesine döner hizmetin pekte özeli kalmaz diye düşünüyorum
Babies16 Nur-34 kimse uygulamiyor valla.benim hastane bana imza attrdi sgkdan yararlanmak istemiyrm diye..o durumda bedavada olmuyor obur turlusunu kabulde etmediler pasa pasa attim
Deletedmom434 [bilinmeyen] hiçbirimiz denk gelemicez hahah😂 zaten tamamen ücretsiz olmayacak ek ücret alınmayacak deniyor
Emlyjams Nur-34 öyle bisey yok umitlenmeyin kızlar. Sadece acil bir anda gerçekleşen riskli normal olan doğumlar için geçerli olacak ve oda ücreti falan alınacak yine. 4 5 milyarlık özel hastaneler hic bedava yaparmı
Buseeozd Bence bu iş çok saçma zaten öyle bir sistem devreye girdiğinde hiç bilmediğin bir doktor sadece doğumunda seninle birlikte olacak aylarca güvenip Muayene olduğun ya da Sonuç olarak alıştığın doktor yanında olmayacak. doğum Bence Güven işi yanımda güvenmediğin bir doktor varsa iyi mi kötü mü bilmediğin biriyle gerçekleştirmek bana çok mantıklı gelmiyor özellerde böyle bir bedava olma durumu olduğunda Doktor seçmek gibi bir lüksün olmayacakmış. çünkü hangi doktor müsaitse O hemen doğumunu yapacakmış. Ben bu konuda böyle duyumlar almıştım