MirayveAnnesi22 Konya medova hastanesinde suda doğum var mı fiyatını bilen var mı ☺️ Ve suda doğum yapıp öneren var mı
Gamzegk MirayveAnnesi22 Türkiye’de suda doğum yaptıran bi hastane yok diye bi yazı okumuştum. Sudan faydalanılıyormuş sadece açılma olduktan sonra çatala geçiliyormuş. Ama doğru mu bu bilgi bende merak ediyorum. Suda doğum yapan var mı gerçekten bende bekleyim
Zeyyyneeep MirayveAnnesi22 İstanbulda Birinci hastanesi var ama öncesinde eğitim ve sertifika almak gerekiyormuş doktor biz elimizi sürmüyoruz sen doğuruyosun dedi o eğitimi alıp 🙈
Nurcukpnr Bunu bende merak ediyorum canım Bazı ebeler suda doğum yaptırıyor ama sanırım ewde yaptırıyorlar
Naz0123 Gamzegk var tabiki .Yusuf Olgaç var suda yaptırıyor o benim bildiğim .dahada vardır yani suyun için dogurtan
ZeynepKaya27 Gamzegk Türkiye de yok değil var ama çok pahalı. :) Yusuf Olgaç var İstanbul da mesela instagramdan bakabilirsiniz harika doğumlar yaptırıyor :)
Eminegul5 Yusuf Olgaç ve Semra özer var suda doğumcular Instagram sayfasindan bakabilirsiniz ben de semra hocaya gidiyorum herşey yolunda giderse suda basarabilirsem öyle istiyorum ama kısmet tabi 🥰