Yesimg123 Kızlar çok kötüyüm 5 aylık hamileyim bi çare bulmam lazım acillik olacam yoksa , kabızlığa çare bulan var mı
Nsdpg Yesimg123 aynı durumdan bende kötüyüm sabah aç karnına Nescafe içtim hem kustum hem vcye çıktım kayısı ve doktorun verdiği ilaç malesef bana yaramadı çok zor durum….
Whitewomen Yesimg123 Gün kurusuyu kaynatıp suyunu için aç karnına 1 bardak süt içebilirsiniz. Bol su için hatta içine limon sıkın. Sade soda için Wc ye oturur gibi oturun kaslarınızı çalıştırın. Aç karnına normal kayısı yiyin.
Ezgican- Yesimg123 demir ilacı kullanıyorsanız ondan olabilir ben demir ilacımı değiştirince rahatlamıştım
Pamuk1 Yesimg123 katı gıdalardan uzak durup lifli, meyveli, sebzeli, bol yeşillikli beslenmek gerek. Ben o şekilde idare ediyorum. Ne zaman katı beslensem sorun yaşıyorum. Sabahları limonlu su içiyorum. Ama beslenme en önemlisi bence
Selamcanim Canım bende hiç birşey işe yaramadı. Ne dedilerse yaptım. Ki bekarlıktan gelen Kronik kabızlık vardı. Öyle bir basur patladı ki bende hamilelikte anlatamam. Doktoruma dedim ilaç fayda etmiyor. Basurum çok kötü oldu. Gözlerimi açamıyorum kabızlıktan. Lavman kullansam olur mu başka türlü birşey fayda etmeyecek diye. Sağolsun kullan dedi. O kadar rahatladım ki. Yoksa zehirlenecektim 7 gün çıkamamıştım. uzunca süre de kullandım bu arada 3-5 gün ara ile. Ama doktor tavsiyesi olmadan asla kullanmayın. Bi sor tamam derse rahatlarsın en azından.
benkosarim Yesimg123 eczanede dulcasoft var o kadar güzel bir şey ki ben de hamileliğimde keşfettim bir daha hiç kabiz olmazsınız hamilelerde kullanabiliyor ya siz alın ya eşinizi gönderin reçetesiz olabiliyorsunuz bir kapak suyun içine döküp içiyorsunuz ertesi güne ishal falan yapmıyor çok rahat kakanizin çıkması için yumuşatıyor
Ceylanguller dupalak vermişti bana doktorum o iyi gelmişti ayrıca suyu çok içiyordum kayısı erik armut cok yiyordum zeytinyagı ictigim gün bile oldu cok sukur suan iyiyim suanda kullandıgım demir hapı var suya atıyorum oda ishale yakın bişey yapıyo