Hulyataner123 bsrvral yok ya içmicem hatice ne direk onu merak ediyorum yarım bardak yeterli değil derse içerim napim😒
Hatice94 Hulyataner123 Canım arada karıştır yağı üste çıkmasın valla ben o zaman doğurma heyecanından anlamamışım demek ki tadını az daha içmeye çalışsan iyi olur.
HaticeTabak Hulyataner123 Hadi bakalım bende meraklardayim rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bebisini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla büyüt inşallah 🙏 🙂
Hulyataner123 Sabah 5 ten beri sancılarım başladı kızlar saat şuan 8 birazdan hastaneye gidicez inşallah açılmam vardır dua edin bana😔
Hatice94 Hulyataner123 Canım Allah yardımcın olsun sancı geldikçe çömelip kalk hem acısı hafifliyor hem daha çabuk açılma oluyor
Hulyataner123 Kızlar yanlış alarm açılmam yokmuş sancılarımda kesildi doktor eve gönderdi Pazartesi gel dedi sancılarımı beklicem artık of ya çok sabırsızlanıyorum nolcak bklm 😔
Hulyataner123 bsrvral hyr canım maalesef Pazartesi’ye kadar sancım gelmesse sezaryen olmayı düşünüyorum riske atmak istemiyorum yinede hayırlısı inşallah sancım gelir
bsrvral Hatice94 sancılarını nasıl hissetin kuzu bide kaç bardak içtin ben sütle yaptım kaysı suyu koymadm
Hatice94 bsrvral Ben hepsini içtim canım sancılar önce çok hafif belimden girmeye başladı sızı şeklinde bir saat sonra tam düzene oturdu. Belimden kasıklarıma yayılıyordu ama ben en çok belimde hissettim.