Gebeyim15 Merhaba anneler nasıl gidiyor hamilelik bizimkisi büyüdükçe sırta vuruyor nefes zor alıyorum birazda sıkıntılı stresli geçiyor günlerimiz gurbette olunca insan aile hasreti burnunda tütüyor
Srdm Gebeyim15 25+3 sırt ağrısı çok sık tuvalete çıkma ve kuyruk sokumu ağrısı dısında sükür iyiyim 😀🙏🏻😊
Minigim38 Bel ve kasık ağrısı burun tıkanıklığı sorunlarım var bide ödem olmaya başlıyorum engellemem lazım 😬
Gebeyim15 Minigim38 ödem zaten almış başını gidiyor hamilelik ne kadar zormuş ya bu insanlar nasıl böyle kolaymış gibi yansıtıyor hiç anlamıyorm 🥳😳🤷♀️
Minigim38 Gebeyim15 walla bende bilmiyorum 4,5 ay bulanti kusma simdi agrilar ileride neler bekliyor acaba 🤷♀️🤷♀️
Yesimm95 Ben şanslıyım sanırım henüz ödem ve ağrılarım yok zaten dışardan kimse hamile olduğumu da anlamıyor minik bir göbişim var henüz 😊
Gebeyim15 Yesimm95 başlarda öylesin bende öyle diyordum aman aman konuşmayın konuşdukça insanın başına geliyor sanki😂
Kestanegulsah 6 ay mide bulantısı son bir haftadır bel oyuntumda ve kasığımda ağrı alttan alttan kafa baskısı tekme çok şükür bunun dışında iyiyiz birde aşırı sıcaklar bol su sık sık tuvalet günde ⅘ duş başka sıkıntı yok 😁
Gebeyim15 Kestanegulsah şükür miğde bulantısı değil ama 6 aydır bel ağrısıyla mücadele ediyorm bende artık dahada zorluyor uzanamıyorm sanki çocugun kafası batıyor
Gebeyim15 Srdm aynıları bende de var artık sanki uyuyamama problemlerimde olmaya başladı şimdiden nasıl geçicek bilmyrm😂🥳
Kestanegulsah Gebeyim15 bndede aşırı derecede kaa kemiklerimde ağrıda var yürürken bile zorlanıyorum yatamıyorum bütün gece