ssa239688 Kızlar eşimin sperm ileri hareketi düşük oldugu için böyle bişey aldım faydası olur mu sizce var mı kullanan tavsiye eden henüz kullanmak nasip olmadı spermin yumurtaya daha kolay ulaşmasını ssğlıyormuş ne yapacağımı şaşırdım artık
Umut60 ssa239688 üroloji doktoru bişey önermedi mi promen k multi vitamin öneriliyor ben öye gebe kaldım kimyasal içerikli kayganlaştırıcı vajina florasını etkiler spermi parçalar gebe kalma ihtimalin düşer kullandığım vitaminleri benim sayfadan bakabilirsiniz
ssa239688 Umut60 önerdi tabiki sperra diye bir vitamin verdi 2 ay kullan sonrada olmazsa tekrar görüşelim dedi bugun sperm testi verdi tekrardan iyi çıkarsa sorunu kendimde aramaya başlıcam sanırım 😏
Umut60 ssa239688 çakşır otu içirdim keçi boynuzu kürü verdim eşime prolaktin yüksekti bendede dostinex kullandım promotil vomen kadın için multu vitamin gebe kaldım 3 ay içinde
Umut60 ssa239688 inş iyi çıkar 2 ayda düxelmez günde 1 mi 2 kullanıyordu 3 ay sürdü eşimin ileri hareket artması 2 doz kullandı ve çakşır keçiboynuzu ile vajinal kuruluk için hekimler bebek yağı öneriyor
ssa239688 Umut60 günde 2 defa kullandı bugun yeniden test verdi bir tartışma açtım onunla ilgili bakabilirsiniz