Hazelneva Selamın aleyküm hanımlar 29+5 günlük hamileyim 4 gündür bel ağrım çok yoğun bi şekilde oluyor sag bacağıma vuruyor sancı değil büyük ihtimal ama nerdeyse ağlatacak dereceye geliyor evde neler yapabilirim ağrı için veya hastaneye gitsem iğne veya serum gibi bişeyler verirler mi
Evhamlianne92 Hazelneva magnezyum eksikligi, hemen hemen hergun min 5 gebenin burada yakindigi sey, ayni durumlari yasadim acillerden cikmadim ki serum agri kesici vs etkisiz doktoruna danisip magnezyuma basla acil hepsi bitecek butun agri ve sizilarin….
zehracelikkaplan Hazelneva bende aynı şeyden muzdariptim yürüyemiyordum 10.cu haftalarımda başlamıstı dr bana magnezyum ve kalsiyum tablet verdi ondan sonra bir şeyim kalmadı ağlardım agrısından devlet hastanesindeki dr vermeyebilir ben öZelde yaZdırmıştım canım
Hazelneva Evhamlianne92 magnezyum içiyorum ama ne sağa yatabiliyorum ne sola oturma desen o da yok sancıdan
Hazelneva zehracelikkaplan bende özele gidiyorum günde 5 ilaç içiyorum magzezyum balık yağı felan vitamın felan ama fayda etmedi