SerpilG Sedem bende 19+5 oldum ama hala hissetmiyorum yada ben anlayamıyorum gaz hareketi gibi bişeyler oluyor bazen bebekmi gaz bilemiyorum 😁
Gonul35 Sedem ben 14 haftalik oldum dun hissettim inanilmaz guzel bi duygu ya rabbim herkese yasatsin 😊😊
Yogurtlupilav Elons SerpilG ben 21 den sonra hissettim, o bile böyle gümbür gümbür vurma şeklinde değil. Forumdaki 12-14. Haftalık hissetmelere aldanmayın bence, gaz mı bebek hareketi mi ayrıştıramıyorsunuz ilk hamileliğiniz ise 😄
eminergunn Ben 18de hissetmiştim 😊 ama bu bebeğin duruşu vs hepsi ile alakalı olarak bir iki hafta fark olabilir cnm veya göbekteki yağlanma vs
NurDemir Ben de birkaç gün önce hissettim canım bugün 20+1 olduk.Karıncalanma gibi bir his oluyor bende sanırım zamanla daha da şiddetli olur
EsraakanY Ben de 12 haftalık hamileyim. Uzanıp elimi kalça kemiklerimin aşağısına koyuyorum. Çok nadir de olsa pıt diye bir his duyuyorum. Gazı fazla yok doktora sordum bebeğin çok fazla hareketli yuvarlanıyordu son ultrasonda. Bu hisleri duyabilirsin dedi. Hatta eşim kulağını koyup sessiz bir ortamda kalp atışlarını duyup evde çıldırıyor 🤭
Selim_Alparslan Kızlar 15 haftalık oluyoruz arada pıt pıt gibi bir şey atıyor bebek mi acaba ya 🤔 çünkü gaz problemimde yok çok şükür . Böyle 2 3 dkka falan sürüyor . İlk gebelikte 18. Hafta hisssedebilirsin dedi doktorum ama anlamadım 🙄