Ebbruc suscarparimm kafamı çok karıştırdı da okuduğum şey sormak istedim, çünkü kışın doğum yapcam zaten geceliği şart sunarlarsa donarım heralde
minisinannesi07 https://ty.gl/foui016v0v Beğendiklerimi bi koleksiyon yaptım 2 tane pijama takımı bi tane de gecelik-sabahlık almayı planlıyorum. Ama daha karar veremedim hangilerini alacağıma 😅
Yasemin8892 Ysmdln Effort marka var lohusa pijamaları var ve gerçekten çok kaliteli terlemede yapmıyor hiç ben geçen yıl aldım çok memnun kaldım esnek tiril tiril bir kumaşı var
silahatun Tubacngl ihtiyaç listemde eksik olanlara göre girip aldık seri seri,önce civil ve e Bebek’e gittiğimiz için fiyatları biliyorduk az çok sonra mağazalara baktık pazarlık imkanı da var iyi oldu
Havagl-03 Obirgebe bilemedim ya bazilari elbise gibi al birini dedi cok rahat oluyo dediler ikisindende 1 er tane alayim diyorum
Obirgebe Havagl-03 3. Dogumumu yapacam 25 gün sonra tabi kişiye göre değişir ama ben sevemedim ben böyle tercih ediyorum dogumlarımda sonrasında da kullanışlı oluyor
Havagl-03 Obirgebe aslinda bende boyle düsündüm geceligin birini tahmini dogumum ekime denk geliyo uzunkollu mu aliyim kisa kollumu
Obirgebe Havagl-03 hastaneler yeterince sıcak oluyor canım ama hava nasıl olur bilemem zaten ince penye oluyor gecelikler birini uzun kollu diğerini kısa al istersen 😅
Havagl-03 Kizlar doktorlar kac haftalık ken söylüyo normal dogum veya sezeryan oldugunu ben suan 30 haftalık olduk