misslavinia1 her cilt tipi farklı olmakla beraber benimki yağlı sivilceli. Doğal dediğimiz yiyecek ürünlerini kullanmıyorum. Çünkü bildiğim ve inandığım bilgiye göre, vücudumuzun asit ph seviyesine uymayan ürünleri direk yüzümüze vücudumuza sürmek mantıklı gelmiyor. Tabi diğer ürünler de ne kadar sağlıklı içerik olarak tartışılır. Onun dışında çoğu kullandığım ürünüm La Roche Posay. Yıkama jeli ile sabah akşam yüzümü yıkarım. Diş bakımını hamilelikte unutmamak gerek bundan dolayı dişlerimi florürsüz diş macunu ile fırçalarım. Yine la Roche posay güneş kremini kullanıyorum 3-4 saatte bir yenilerim. Makyaj çoğunlukla yapmam, tek yaptığım kaşlarım çok az ve belirgin olmadığı için kaş kalemi kullanmak. Sabah işe gittiğim zamanlar rutinim bu şekilde yıkama jeli diş fırçalama güneş kremi. Akşamları ise yıkama jeli, diş fırçalama, tonik, nemlendirici, göz altı kremi, serum, saçlar için boom butter saç bakım yağı yine vücudum için body butter çatlak olabilecek bölgelere bio oil, at kılı fırçası kullanımı.
Haftada bir iki kez maske veya asit kullanımı dahil ederim rutinime. Saç bakımında Revox şampuan ve kremini kullanıyorum çabuk yağlanan asla derli toplu durmayan saçıma bir tek bu şampuan iyi geldi. Son zamanlarda HC Care saç bakım yağını da kullanıyorum memnunum.