Selamcanim Rmysa-01 bende de alerji çok yüksek. Doktorum kesinlikle kullanmamam konusunda uyarmıştı. 😞 sanırım kullanma şeysi kişiye göre değişiyordur. Doktorunuza danışın isterseniz.
nazlicancrbg Rmysa-01 ben de sormuştum burun tıkanıklığım dayanılmayacak bir noktaya gelince . Günde 2 sefer kullanmamda bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.
Rukiye24 Rmysa-01 burazin kullanıyorum burun ameliyatı sonrası alerjjik tıkanıyor doktora sordum kullanabilirsin dedi acıyor da gayet
AylaHilal Merhaba, ben kullanıyorum çünkü alerjim gerçekten dayanılmaz boyuta geldi. Doktoruma da sordum kullanabilirsin hiçbir zararı yok dedi. İsterseniz siz de yine doktorunuza sorun. Böyle şeylerde tereddütte kalmaktansa ben her şeyi soruyorum
Xxx0101 AylaHilal AylaHilal ben grip olduğumda sormuştum kullanmayın dendi günlük olarak gebelikten önce kullanıyordum alerjik olarak nefes almada zorluk yaşıyorum ama🥺
Rmysa-01 AylaHilal Teşekkür ederim içimi rahatlattınız, 🙏🏼dayanılmaz bir hal aldığı için kullanmak zorunda kaldım 😣
Rmysa-01 Xxx0101 Bende grip oldum nefes almakta zorlandığım için bir sefere mahsus kullandım her ihtimale karşı kullanmamak en iyisi sanırım 🥺 başka çözüm yolları bulmaya çalışayım 🤰🏻 teşekkür ederim 🌸