Minikbebegim1999 Kizlar tüp bebek ile hamile kaldm bu tedavi sürecinde adet günümde koyulmadi benim bebişim ilaclarla hazirladik oyle koydular 12 haftaya kadar da devam ettik bu ilaçlara sonra biraktik sizlerde nasil oldu ilaçlarınızı 12 haftaya kadarmi kullandiniz?
Rkybyrl Minikbebegim1999 Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 12. Haftam doldu igne kullaniyordum onu kesti doktorum. Hala progestana devam ediyorum
Cerkess Minikbebegim1999 20+4 den merhaba bende tüp bebek annesıyım tüp bebek transfer sonrası kullanmıs oldugum tüm ilaçlarımı 12+4 haftaya kadar kullandım ama bu kullanma durumu kısıden kısıye degısıklık gosterıyor lekelenme kanama olması durumnda devam edılıyor veya 10. Hafta da bıraktıran doktorlar da var. Saglıklıca kucagınıza alırsınız ınsallah
Minikbebegim1999 Rkybyrl ben progestani 12+4 de bıraktım bide progynova kullaniyordum onuda aynı günde biraktim doktorum Uygun gördü saten o haftaya kadar kullanmami söylemeşti tüp bebek doktorum
Rkybyrl Minikbebegim1999 Benm kanama alanim oldugu icin hala progestana devam ediyorum. Normal seyretseydi hamileligim progestanida birakqcaktim.. Tup bebek doktorum ucuk fiyatta ona gidemiyorum ama yinede irtibat halindeyim.
Bktkygsz Minikbebegim1999 Riskten ziyade Protestan erken doğumu engelliyormuş oksapar da mecbur pihtilaşma olmasın diye kullandırıyor şuan
Minikbebegim1999 Rkybyrl anladim kuzum ozmaan genelde hep 12 haftada kesiyorlar böyle ilaclari bence yeterli bir zaman 3 ay kullandim yani biktirmişti artik çok şükür zorlu süreçleri geçtik inşallah sende en yakin zamanda birakirsin kuzum cinsiyetimiz daha belli olmadii ya kuzucuk kendini gostermedi 20 haftada tekrar gidicem ozmaan belli olur dedi doktorum bide şuanda erken olduğu için yanıltıcı birşey soylemek istemiyoruz dedi oyle sen öğrendin mi peki?🌸
Rkybyrl Minikbebegim1999 Tehlikeli 3 aylik donemi atlatinca sorun kalmiyo yinede tedbiri elden birakmamak gerek. Ben hala endiseliyim kanama alanimdan dolayi. Ve ben artik karnima igne yapacak yer bulamiyordum morariyo ve sertlesiyodu. Bebisim iyi olsunda progestan kullanmakta sorun degil benm icin😇 hayır canm bende daha ogrenmedim gecen hafta ikili test yaptirdim 15gune sonuc cikar ddi doktor. InsAllah haftaya ogrenicem cinsiyetini. 🥰
Minikbebegim1999 Rkybyrl ay hadi heycanli bana da yaptirabilirsin dedi doktorum seçeneği bana bıraktı ben beklemeyi tercih ettim acelemiz yok saten parti yapmak istiyoruz simdi herkes tatilde onlarin gelmesini beklicektim ogrensem bile simdi en azindan bilmedigim icn bekliyorum olsun sağlıklı olsunlarda hayirli evlat olsunlar inşallah ve evet fitili kullanmak zorundaysan kullanicaksn bende kullanmak zorunda kalsaydim düşünmeden kullanirdm herşey evlatlarimiz için
tazecikannee Bende 4+6 haftalığım tüp bebek sayesinde doktorum devam et diyor ilaçlara iğne vs kullanıyorum aynısından 10 gün sonra yine gidecem bakalım ne dicek
Minikbebegim1999 tazecikannee 12 hastalığa kadar kullaniliyorsun ilaclari genelde inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🌸🤲
Minikbebegim1999 Cerkess merhaba canim bende 12+4 de biraktim hersey yolunda gittiği icin rabbim sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayi nasip etsin inşallah cok sukur ilk haftalarda korktuk kahve rengi lekelenmeler oluyordu zamanla bitti cok sukur 10 haftadan sonra birdaha olmadim🤲 suanda 13+2 olduk
Cerkess Minikbebegim1999 cok sevındım bır daha olmadıgına uzandıgın vakıtler de ayak altına yastık koymayı ıhmal etme canm saglıklıca kucagına al