busraokutan Hanife47 anladım canım hiçbir sıkıntın olmamasina rağmen 4 ay gebelik oluşmadı yani. Normal öyleyse ben çevremde ilk denemede kalanlari duyunca kendi adıma biraz moralsozlestim
Hanife47 busraokutan olur inşallah Allah’ın izniyle eşinde Bir görünsün benim bir arkadaş var sürekli kendi gidiyordu onlarda 3 senelik evli sonra bı ara kocasında gitmeyi düşündü ve sorun adamda çıktı yanı sorun sende olmaya bilir çünkü pkolu olupta hamile kalanida duydum
busraokutan busraokutan bu arada kızlar eşimde sıkıntı var mı yok mu bilmiyoruz eşim henüz doktora görünmedi
busraokutan Hanife47 sonra çocukları oldu mu oeki canım? Bir de erkeğin bir akrabasının (dayisinin mesela) çocuğunun olmaması (sebep erkekten mi kadından mi bilmiyor) da etkili mi eşim için mesela
busraokutan Hanife47 kuzum pkoda gebelik imkansız değil fakat normallere göre bir tık daha zormuş. Hayırlısı kuzum elden gelen yapıldıktan sonra. Bir de sanırım her gün ilişkin de gebelik ihtimalini düşruyormus okuduğum kadarıyla
Hanife47 busraokutan hayır canin hala olmadı doktor ya uzun süreli tedavi yada ameliyat demiş onlarda bekliyor
busraokutan snmhsnn Selçuk Bey’i çok duydum galiba bu durumu ona emanet edeceğim. Çok teşekkür ederim canım, sağ olasın 😊
busraokutan snmhsnn canım şimdi Didem hanımla ilgili çok iyi şeyler duydum da sence Selçuk bey mi Didem hanım mi? Hangisi bir tik dahabiyi sence
Minikkus0101 busraokutan Amin inşallah canım Allah razı olsun Allah’ım seninde kalbine göre versin inşallah Allahımm isteyen herkese bu duyguyu yatak nasip etsin inşallah öyle bir şart olduğunu düşünüyorum kuzum yani başkente duymadım öyle bir şart
Zehra099 busraokutan medline hastanesi op.dr ahmet eray memeç Veye şen klinik selcuk gürbüz eski guzelyali hastanesi ortaklarından mükemmel doktorlar nezihi hocada çok iyi
DenizinAnnesiiiii busraokutan başkentte Songül hanıma gidiyorum. Çok ilgili sağolsun gece 11de mesaj attığımda bile anında cevap verdi. Takipli hastası olduğum için detaylı ultrasonumu da çok dikkatli yaptı. İnşallah hep böyle devam ederiz 🙏
busraokutan DenizinAnnesiiiii yaaa inşallah kuzum çok teşekkür ederim başkentin genel olarak çok oyi dimi doktorları
Snmm5 DenizinAnnesiiiii muayene ücreti nedir merak ettim de ben gezmeye geldim ailemin yanına bir kere muayene olup öyle yola çıkmayı düşünüyorum da..
DenizinAnnesiiiii busraokutan köklü bi hastane. Allah korusun doğumda ters bir şey olsa yenidoğanı da iyiymiş. Ben güveniyorum sonuçta eğitim araştırma hastanesi