Duygumert minikumutlar ben Mayıs ayında çektirdim Haziran ayında hamile kaldım rahim filmi öncesi 1 buçuk sene hamile kalamadim
minikumutlar Duygumert yaa bende pkoluyum bu ay henüz yumurtlama bile göremedim çokta takmadım 1 sene olucak benimde deneyeli
minikumutlar Mrv789 femara falan mı kullandınız doktorumda bana regli olunca gel yumurta geliştirici iğne yaoacağım dedi onda dünya para 🤦♀️
Mrv789 minikumutlar femare kullandım canım aynı zamanda gonal f o zaman bir milyardan fazla vermiştik ivneye 1 sene oldu kim bilir kaç lira
_almirasmom minikumutlar bende anestezisiz cekıldım cok agladım cekıldım ay gebe kalmadım 2. Ay kaldım dıs gebelık yasadım ıcın kendım ıstedım rahım fılmını
minikumutlar _almirasmom bende hiç gebelik olmadı yaa 1 sene olacak pkoluyum bu ay doktorum çekilmemi istedi eşimden sperm testi istedi çok şükür ondan yana sıkıntı yok da rahim filmimi gösteremedim henüz doktoruma
busra14044 minikumutlar ben rahim filminden 1.5 sene sonra kaldım bence rahim filmiyle alakası yok, herkes diyordu rahim filminden sonra 3 ay içinde kalırsın diye öyle birşey yok bence Allah ne zaman nasip ederse o zaman
minikumutlar busra14044 oradı tabiki öyle canım rabbim ne zamn ol derse o zman olur biz elimizden geleni yapalımda