Yesim_islamoglu1 tabiki canım sen bak tabi. İkisindende dolapta sadece 1 er örnek buldum uygun fiyatta yoksa bayğı var ama çok daha pahalılar ikisindende memnun kalırsın eminim çünkü ikiside kaliteli markalr hem hoogleden hem youtubeden araştırabilirsin tek yönlülere bakacak olursak bence mantıklı olur çünkü ana kucağı ilk 9 aydan sonra bebkler dışarıyı izlemek istiyor zaten sana bu fiyatlarda 2. Ellerde önerebileceğim markalar
Greentom classic sıfırı 5300
Mima zigi sıfırı 20 bin
Maclaren atom sıfırı 6800
Uppababy minu sıfırı 16 bin
Chicco goody plus sıfırı 6 bin
Bunlar tek yönlü ama oldukça hafif arabalar hepsi 9 kg den düşük benim alacağım da mima zigi gerçkten görüntüsünü çok beğeniyorum kaliteside süper gönlüme göre de buldum nasipse alcağım yakında eğer onu almasaydım grentomu alacaktım gerçekten çok güzel bir marka oda tavsiye edeirm birtek maclarende seni uyarayım gerçektne çok hafif 5 kg ve katlanınca minicik oluyır ama bebek hep uatar pozsiyonda kalıyor hiç tam dik oturamıyor o yüzden onu almaya cesaret edemedim ama senin için problem olmassa onu da tabsiye edeirm uppababy de son derece kalitelidir benim aklımdakilerden biri oydu ve sana kopya vereyim dolapta 2 uppababy var fiyatları 6 ve 7 bin civarı ben letgoda 1 tanecik hulabildim oda şansa 2900 eğer beğenirsen kaçırma al derim ama puseti dahil değil bilgin olsun yani extra masraf olabilri veya sıkı pazarlıkla 2500 e indriebilrsen( ben en son 2900 e indirebildim) 500 e rahat bi puset bulanilrisn bir çok markayla uyumlu çünkü. Chicco ya gelince otomatik kapnaniliyor en büyğk özleliği bu sanırsam kullananlar çok beğeniyor bana aşırı kalisk bi görğntü veridği için hiç bir zman tam anlamıyla ısınamadım biraz marjinal seviyorum çünkü 😆 ama pratiklik ve kullanım açısından güzel bir araba. Bu saydıklaırmın hepsindne memnun kalırsın garanti ederim ama şunu da söyelyim eğer çift yönlü istiyprsan quinny zapp flex plusu ( bende şuan onu kullanıyorum, çok memnunum) eğer tek yönlülerden beini alayım diyırsan greentomu öneririm. ☺️